Nieuwe Planet of the Apes krijgt latere releasedatum

Fox heeft bekend gemaakt dat de volgende Planet of the Apes-film niet op 29 juli 2016 zal uitkomen, maar een jaar wordt verzet naar 14 juli 2017. Na de succesvolle reboot van de franchise in 2011 met Rise of the Planet of the Apes en Dawn of the Planet of the Apes afgelopen jaar is het jammer dat we nu nog een jaar extra moeten wachten op een vervolg.


De filmstudio maakte tevens bekend dat de nieuwe X-Men-film in mei 2016 te zien zal zijn. Deze achtste X-Men-film, genaamd Apocalypse, zal om precies te zijn op 27 mei van dat jaar verschijnen. De cast zal gaan bestaan uit onder andere Jennifer Lawrence, Channing Tatum en Evan Peters.

Ook het vervolg op de nieuwe Fantastic Four-film, die deze zomer zal verschijnen, wordt verplaatst naar de zomer van 2017. De eerste Fantastic Four-film zal op 6 augustus van dit jaar verschijnen. Er is nog niks bekend gemaakt over deze film behalve dan dat hij geregisseerd wordt door Josh Trank en dat de cast zal bestaan uit onder andere Miles Teller, Kate Mara, Michael B. Jordan en Jamie Bell.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren