Is Ty Simpkins de nieuwe Iron Man?

Voorlopig is Robert Downey Jr. nog vier jaar Iron Man, tot aan Avenger: Infinity War – Part 2 zal hij deze rol blijven spelen. De website Moviepilot komt vandaag echter met het opvallende nieuws dat Ty Simpkins de rol hierna zou gaan overnemen van Downey Jr., maar dit blijft vooralsnog een gerucht. We weten echter wel dat Marvel-baas Kevin Feige het personage vergelijkt met James Bond en het niet uitsluit dat deze in de toekomst door iemand anders gespeeld zal worden.

Ty Simpkins zagen we als 13-jarig jochie debuteren in Iron Man 3, hierin hielp hij als Harley Keener zijn grote idool Iron Man. Moviepilot meldt daarbij dat Simpkins de rol zou krijgen in Iron Man 4 en dat deze in 2019 zou moeten verschijnen, na Avengers: Infinity War – Part 2. Maar of dit daadwerkelijk zo gaat zijn valt te betwijfelen. Het contract van Robert Downey Jr. liep al twee keer eerder af, maar beide malen wist hij deze alsnog te verlengen.

Met de ambities van Feige in het achterhoofd lijkt het dus wel zeker dat Iron Man 4 er gaat komen, de vraag is en blijft alleen, wie gaat de hoofdrol spelen? Voelen jullie er iets voor als Simpkins de rol overneemt van Robert Downey Jr.? Laat het ons hieronder weten in de reacties.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren