GN Poll: Ik speel graag indiegames

De game-industrie staat niet stil, waardoor gamers op elk moment van de dag genoeg gespreksmateriaal hebben. Maar net als elk organisme dat gezegend is met een brein verschillen gamers vaak van mening, dus discussiëren ze heel wat af. Elke maand geeft GamersNET al die mensen de mogelijkheid om zich helemaal uit te leven en hun ongezouten, ongecensureerde en keiharde mening te geven over een nieuwe poll, zelfs al mondt dit soms uit in felle discussies waarbij bloed niet wordt geschuwd. Maar eerst blikken we even terug op de poll van vorige keer, om te kijken welke partij deze keer de overhand had.

Zoals je in onze Fast Forward-artikelen kan lezen, belooft 2015 een fantastisch gamejaar te worden. Er staan flink wat grote titels op het programma, waaronder Batman: Arkham Knight, Uncharted 4 en Quantum Break. Maar naar welke game kijk jij het meeste uit? De poll toont aan dat Star Wars: Battlefront de absolute publieksfavoriet is, met 20 procent van de stemmen. Omdat we – tot onze grote schaamte – The Witcher 3 en The Division vergeten waren op te nemen in het lijstje, wist “Anders” ook op veel stemmen te rekenen. Een greep uit jullie reacties:

Goregash:

Bij gebrek aan The Division heb ik op MGS gestemd. Hoewel Siege ook wel een plekje verdiend maar ik kijk zo erg uit naar The Division omdat het teamplay heeft op een ander niveau. Hopelijk kan Ubisoft alles leveren.
nuclearnemo:
Geen game die in het rijtje staat spreekt mij aan. Heb ook geen game waar ik mijn oog op heb. Er komt nog wel een leuke JRPG naar Steam (The Legend of Heroes: Trails in the Sky SC) die ga ik wel halen. Verder zie ik wel of er nog leuke games opduiken.
STRAIGHT FLUSH:
Ik kijk enorm uit naar Uncharted 4. Ik dacht dat hij in januari dit jaar zou uitkomen maar dat bleek niet zo… mijn fout, helaas. De trailer van A thief’s end heeft mij over de streep getrokken om een PS4 aan te schaffen dus ik kan niet wachten tot deze uitkomt.
Check CrewGrounds voor de meningen van de GamersNET-redacteuren.


Nieuwe stelling
“Indie” is de laatste jaren het modewoord van de industrie geworden. Waar deze term enkele jaren geleden nog enkel relevant was voor een niche, worden indiegames tegenwoordig omarmd door grootmachten als Sony en Microsoft. Maar vind jij, als fanatiek gamer, die indiespelletjes wel interessant? Of speel je liever big budget-producties? Laat het ons weten door je mening te geven over de stelling van deze maand:

Ik speel graag indiegames

Laat het ons weten door op de poll te stemmen en vergeet niet hieronder een reactie achter te laten. Misschien verschijnt jouw mening dan wel in het volgende GamersNET Poll-artikel! Alvast bedankt voor het stemmen, wij zijn benieuwd naar de uitslag.

  1.   
    gatemaster64's avatar

    ben de laatste tijd wat meer indiegames aan het spelen en ik vind sommige wel vet.

    faster than light is de beste indie game die ik ooit gespeeld heb, maar heb de laatste tijd ook veel lol met rogue legacy (is nu gratis te spelen voor ps plus leden op ps3,ps4,ps vita.)

  2.   
    OMGitsOhMyGoat's avatar

    ”gatemaster64″ schreef, "ben de laatste tijd wat meer indiegames aan het spelen en ik vind sommige wel vet.
    faster than light is de beste indie game die ik ooit gespeeld heb, maar heb de laatste tijd ook veel lol met rogue legacy (is nu gratis te spelen voor ps plus leden op ps3,ps4,ps vita.)"

    het is wel leuk dat er veel indiegames zijn bij ps+

  3.   
    OnOwned's avatar

    veel indiegames spreken me gewoon niet aan. af en toe heb je een indie die ik een keer speel als ik geen AAA titel heb om te spelen. Transistor en Atheon die nu gratis zijn voor ps zijn wel heel leuk, maar ik speel ze nu amper omdat ik druk ben met Dragon Age.

  4.   
    sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

    Graag wil ik niet zeggen, maar ze zijn wel grappig om te spelen, als je op dat moment geen idee meer hebt wat je moet spelen, kun je altijd zoo game nog is proberen. 😉 #WWE

  5.   
    angelaachan's avatar

    Horror indies vind ik altijd wel tof, de rest ben ik persoonlijk minder geïnteresseerd in 8D