Tim Burton gaat Beetlejuice 2 regisseren

Al jaren lang gaan er geruchten rond dat het tweede deel van de klassieker Beetlejuice er aan zit te komen. Eerder had Tim Burton, de regisseur van het eerste deel, zijn enthousiasme uitgesproken over het personage Betelgeuse (Michael Keaton), toen hem in een interview gevraagd werd naar de vorderingen van Beetlejuice 2.

“It’s a character that I love and I miss and I miss actually working with Michael. There’s only one Beetlejuice. We’re working on a script and I think it’s probably closer than ever and I’d love to work with him again.”
Nu heeft hij in een interview met MTV News toegezegd dat hij Beetlejuice 2 gaat regisseren. Bovendien heeft hij uitbundig gereageerd op de vraag of Winona Ryder zal terugkomen in dit deel:
Oh yeah, yeah yeah yeah. Oh yeah, oh yeah. Yeah yeah, oh yeah.”
Het script voor Beetlejuice 2 wordt geschreven door Seth Grahame-Smith en David Katzenberg. De cast is nog niet bekend, maar uit het interview blijkt dat Winona Ryder er waarschijnlijk wel bij zal zijn. Michael Keaton heeft eerder al toegezegd om met het tweede deel mee te gaan doen, maar alleen als Burton de regie op zich zou nemen.

Over de releasedatum van Beelejuice 2 is nog niks bekend.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren