Up2Date: Steam – Weekend Deals – Metro Redux & Advanced Warfare (gratis weekend)


Het weekend staat weer voor de deur, dus hoog tijd voor de Weekend Deals van Steam. Liefhebbers van first-person shooters vallen dit weekend met hun neus in de boter. Zo krijg je 66 procent korting op de Metro Redux Bundle en kun je tevens de losse games voor de helft van de prijs meepakken, waardoor deze nog maar 9,99 euro per stuk kosten.

Daarnaast is er weer een gratis weekend, dit maal van de multiplayer van Call of Duty: Advanced Warfare. De game ligt pas amper een maand in de winkel, maar je kunt nu al vanaf dit moment tot maandag 19.00 de multiplayer gratis spelen. Besluit je de game te willen kopen, dan krijg je daarop tijdelijk 25 procent korting.

Weekend Deals

Metro Redux
* Metro Redux Bundle – €13,59
* Metro 2033 Redux – €9,99
* Metro: Last Light Redux – €9,99

Call of Duty: Advanced Warfare
* Call of Duty: Advanced Warfare – €44,99
* Call of Duty: Advanced Warfare Digital Pro Edition – €79,99
* Call of Duty: Advanced Warfare Multiplaer – gratis speelbaar tot maandag 19.00 uur

Kijk op Steam voor meer informatie over het gratis weekend.

  1.   
    Thijs.'s avatar

    Misschien toch maar redux kopen, vond metro 2033 en last Light geweldig! en voor 14 eurotjes kan je dit bijna niet laten liggen

  2.   
    GENERAL_DS's avatar

    Zit hier ook te twijfelen over metro redux edition, lijken mij geweldige games. Ben alleen nog niet helemaal overtuigd. Iemand hier al ervaringen met de redux editie? FYI ik heb de originele games nog niet gespeeld.