Fast Forward: Mad Max: Fury Road


Het einde van het jaar nadert en daarmee dus ook het begin van een nieuw jaar, vol met nieuwe films. Hoog tijd voor ons dus om vooruit te blikken op de belangrijkste releases van het jaar 2015. Dit doen we met een reeks artikelen genaamd Fast Forwards waarin we kijken naar wat we al van de film weten en laten we de MoviesNET Thermometer bepalen of de film Hot or Not is.

Van Mel Gibson naar Tom Hardy
De rol van Mad Max werd voorheen gespeeld door Mel Gibson. Hij deed dit drie films lang. De eerste drie Mad Max-films werden over het algemeen redelijk goed ontvangen en zijn zeker niet slecht. Het verbaasde ons dan ook dat in deze reboot, Mel Gibson niet terugkeert. Gelukkig hebben ze een goede plaatsvervanger gevonden, dit is namelijk Tom Hardy.

Hardy heeft het afgelopen paar jaar flink wat mensen weten te imponeren met zijn fantastische acteerwerk. Hij zat niet alleen blockbusters als Inception en The Dark Knight: Rises, maar heeft ook rollen gehad in verschillende filmhuis-films zoals Locke en de recent uitgebrachte The Drop. Tevens speelde hij in het tweede seizoen van de succesvolle BBC-serie Peaky Blinders. We zijn ervan overtuigt dat Tom Hardy een goede acteur is, maar of hij de rol van Max ook aan kan is niet helemaal zeker.


Gestoorde film
Volgens acteur Nicholas Hoult, die ook meespeelt in de film, kunnen we veel gestoorde momenten in de film verwachten. Dat is natuurlijk ook niet raar, aangezien de film Mad Max heet. In de trailer die je hierboven kunt bekijken zie je dat er al flink wat rare dingen gebeuren, maar dit heeft ook zeker zijn charme. De originele trilogie liet ook al merken dat de wereld een gestoorde plek kan zijn om in te wonen, zeker een post-apocalyptische film. We zullen waarschijnlijk qua actie niks tekort komen.

De verwachting
We zijn nog niet helemaal zeker over Mad Max: Fury Road. De film zou zomaar een flop kunnen worden. Aan de andere hand ziet hij er visueel prima uit en kunnen we ons in ieder geval voorbereiden op een prima actie-film. We weten momenteel eigenlijk niet zo heel veel over de film. Hierdoor is het dan ook moeilijk om te oordelen. Toch hebben we wel volste vertrouwen in Tom Hardy en Charlize Theron is natuurlijk ook een geweldige toevoeging. De film zal op 14 mei 2015 verschijnen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren