Nieuwe preview: The Penguins of Madagascar


De pinguïns uit de Madagascar-films krijgen nu een eigen film en hun avonturen zullen zich over de hele wereld afspelen. Zijn de vier broertjes interessant en grappig genoeg om een eigen film te kunnen dragen? Je leest het in deze preview van The Penguins of Madagascar.

De basis
De originele en eerste Madagascar-film van DreamWorks kwam uit in 2005 en was meteen een hit. De grappige pinguïns vielen toen al meteen op door hun aparte en sterke persoonlijkheden en het verbaasd ons dan ook niks dat ze nu een eigen film krijgen. Het verhaal gaat terug naar de oorsprong van het spionageteam wat bestaat uit Skipper, Kowalski, Rico en Private (Junior). Het belangrijkste is echter de vriendschap en liefde voor elkaar. Ze kunnen namelijk, wat er ook gebeurd, altijd op elkaar rekenen.


Het verhaal
In de film gaan de broertjes samenwerken met de undercover organisatie, The North Wind. Deze organisatie wordt geleidt door Agent Classified, een stijlvolle Husky, die wordt ingesproken door Benedict Cumberbatch. Samen moeten ze de kwaadaardige octopus Dr. Octavius Brine proberen te stoppen in zijn poging de wereld te vernietigen. Dr. Octavius wordt ingesproken door John Malkovich. De avonturen spelen zich over de hele wereld af en we volgen de broertjes onder andere naar Venetië, Shanghai, New York en de woestijn.

De verwachting
De trailer zag er al veel belovend uit en was bovendien erg grappig, dus onze verwachting is dat het een hele leuke film gaat worden. Er is nog weinig vrijgegeven over de karakters die naast de broertjes zullen verschijnen, dus het is even afwachten hoe dat gaat uitpakken. De film zal vanaf 3 december 2014 in 3D in de Nederlandse bioscopen te zien zijn in de originele, maar ook in een Nederlandse versie. Volgende week kan je onze bevindingen lezen in een recensie.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren