GamersNET RADIO: aflevering 244 – Peter met de billen bloot

Het is tijd voor een bijzondere aflevering van GamersNET RADIO, want Peter legt in het openbaar verantwoording af voor de 9.0 die hij aan Assassin’s Creed: Unity gaf. Bezoekers hebben ingebeld en hem gesproken en er zijn voor- en tegenstanders aan het woord geweest.

In de resterende tijd hebben we natuurlijk ook de game van de week besproken, onze gespeelde games en het heetste nieuws, onder andere over de verschijning van Just Cause 3 en de Heists voor Grand Theft Auto V.

Volgende week zijn we uiteraard weer live tussen 16:00 en 17:00 op Twitch en vanaf zaterdag staat de nieuwe aflevering ook op GamersNET.nl, YouTube en iTunes! Vergeet ondertussen vooral niet om je eigen input. feedback of klachten achter te laten voor de volgende uitzending! Mailen kan natuurlijk ook via [email protected]!

[radio]Luister hier naar aflevering 244 van GamersNET RADIO![/radio]

  1.   
    Puddingboom's avatar

    Gefeliciteerd met je 22e verjaardag Tom ๐Ÿ˜†

  2.   
    Leon's avatar

    Na het lezen van deze titel had ik toch een andere video verwacht.

  3.   
    mattioza's avatar

    Gelukkige verjaardag Tom!

    Kwamen wat belangrijke punten aan bod maar denk dat er minder bellers waren dan dat jullie verwacht hadden op voorrand.

    Ik zit beetje met dubbel gevoel wat de 9 betreft. Je kan het bekijken als ze kunnen het framerate-probleem nog patchen dus het verdient een 9 maar anderzijds is het misschien eens goed dat de ontevredenheid uitgesproken wordt want nu hebben de ontwikkelaars blijkbaar allemaal iets van ‘de game is af en als er iets werkt dan patchen we dat wel’, terwijl je verwacht dat het een goedwerkende game is vanaf de release.

    Trouwens leuk dat jullie ‘youtube kijker Jasper’ AC Rogue aangeraden hebben, hopelijk heeft hij een pc of old gen-console… ๐Ÿ˜›

  4.   
    3333/3333's avatar

    L30N schreef, "Na het lezen van deze titel had ik toch een andere video verwacht."

    Ja, verdorie die nieuwe regels op twitch ook! ๐Ÿ˜†