Nieuwe preview: John Wick


Keanu Reeves heeft al een tijdje niet meer in de spotlight gestaan. Veel mensen zeggen dat hij geen goede film meer heeft gemaakt sinds The Matrix trilogie, maar wij denken dat Reeves met John Wick een comeback gaat maken in de filmwereld.

Het verhaal
De film gaat over de gelijknamige huurmoordenaar die met pensioen is. John Wick’s vrouw is overleden en heeft als afscheidscadeau een puppy genaamd Daisy achtergelaten. De puppy is alles wat John nog heeft als aandenken aan zijn vrouw. Hij rijdt vaak rond in zijn ’69 Mustang maar als hij een trio van de Russische maffia tegenkomt gaat alles fout. Ze stelen zijn auto en vermoorden zijn hond, vervolgens pakt John alle oude wapens uit zijn kast en is uit op wraak.


De acteurs
Keanu Reeves speelt het personage John Wick. De film is in Amerika al in première gegaan en daar wordt gezegd dat dit de comeback film van Reeves is. Andere rollen in de film zijn voor Willem DaFoe (Platoon), Ian McShane (Death Race), Alfie Allen (Game of Thrones) en Michael Nyqvist (Mission Impossible: Ghost Protocol). Al deze acteurs hebben ervaring met films en series waarin actie centraal staat, maar ik denk niet dat het acteerwerk van hoog kaliber zal zijn in John Wick.

De verwachting
Waar het in deze film natuurlijk allemaal om draait is de actie, Keanu Reeves is daar de juiste man voor. Hij schijnt namelijk ook het grootste deel van alle stunts zelf gedaan te hebben. In de Verenigde Staten krijgt de film overal goede recensies waarin staat dat de film erg vermakelijk is. Of het daadwerkelijk de comeback van Keanu Reeves is ga ik zelf binnenkort beoordelen. De film zal vanaf 20 november in Nederland te zien zijn en de recensie kun je diezelfde dag hier lezen.

Klik hier om kans te maken op twee vrijkaarten voor de film, inclusief een DVD-pakket.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren