Nintendo bevestigt The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D

Vorig jaar wist Nintendo al hint, na hint, na hint te geven, maar de bevestiging is eindelijk daar! The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D zal volgend jaar eindelijk een remake zien op de Nintendo 3DS. Deze bevestiging deed Nintendo in de Nintendo Direct-uitzending van vanavond.

De game zal in 2015 verschijnen en fans van de The Legend of Zelda-franchise eindelijk de kans geven om ook met een opgepoetste versie van deze Nintendo 64-klassieker aan de gang te gaan. Ten tijde van de release van de 3DS konden we al aan de slag met die andere klassieker. Volgens onze The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D review was de remake wellicht beter dan het origineel. De verwachtingen voor de remake van The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D zijn dus hoog. De exacte releasedatum voor de handheldtitel is nog onbekend.

De 3DS-titel zal tevens een Special Edition krijgen. Naast de normale versie van de game (met daarbij ook de Game Card) zit daar ook een speld, een dubbelzijdig bedrukte poster en een steelbook bij.

  1.   
    firehopper211's avatar

    De stemmen van fans zijn uiteindelijk toch gehoord! ๐Ÿ˜†

    Naast het origineel dat ik nog heb, wil ik zekers de Special Edition erbij naast hebben! ๐Ÿ˜‰

  2.   
    dav1d's avatar

    wow, ze gaan het gewoon doen…. Mijn dag kan niet meer stuk.

  3.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Erg vet dit! Ocarina of Time 3D was al een geweldige remake op de 3DS en ook over The Wind Waker HD op de Wii U heb ik veel goeds over gehoord, ga zo door Nintendo! ๐Ÿ™‚