Cartoon Network komt met gloednieuwe serie Clarence

Weet jij nog hoe geweldig het was om kind te zijn? Epische moddergevechten, ongemakkelijke kalverliefdes, eeuwig durende slaappartijtjes en geheime boomhutten… Clarence, de gloednieuwe show van Cartoon Network, doet je dit en meer allemaal weer herinneren! Clarence is een opgewekte, beetje vreemde jongen, die altijd het beste in iedere situatie ziet. Gewoon omdat alles geweldig is! Het dagelijks leven is voor Clarence één groot spannend avontuur, dat hij samen beleeft met zijn vrienden, de bijdehante Sumo en de neurotische Jeff, en zijn familie, zijn levendige moeder Mary en haar relaxte vriend Chad.


Welkom in het charmante, rommelige stadje Aberdale, waar de verhalen zijn geïnspireerd op levensechte triomfen en tragedies uit ieders jeugd. Maar deze verhalen zijn, gezien door de ogen van Clarence, aanleiding om het compleet anders aan te pakken, wat leidt tot veel hilariteit en spannende avonturen. Van het bouwen van een boot tot een wandeling door het bos of een middag bij het zwembad: Clarence en zijn vrienden komen terecht in de meest lachwekkende situaties.

Meiden vormen een waar, angstaanjagend mysterie in de ogen van Clarence. Hun haar, kleren, muziek, interesses en zelfs geur vormen een constante bron van verbijstering voor Clarence. Maar tegelijkertijd wordt hij door een onbekende kracht enorm tot hen aangetrokken. Aan meiden dan ook geen gebrek in Clarence!

Clarence is geproduceerd in de Cartoon Network Studios. De serie gaat 17 november in première op Cartoon Network en wordt iedere schooldag om 16:45 uur uitgezonden.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren