Benedict Cumberbatch is Marvel’s Doctor Strange

Benedict Cumberbatch is definitief Marvel’s Doctor Strange, na vele geruchten en een hoop andere namen heeft de stem-actaur van Smaug uit de Hobbit-films zijn handtekening gezet. De beslissing komt vrij onverwacht aangezien onlangs de rol nog richting Joaquin Phoenix leek te gaan. Ook Ewan McGregor stond voor de rol op het verlanglijstje van Marvel.

De gesprekken tussen Marvel en Joaquin Phoenix liepen begin deze maand stuk, maar niemand hield echter nog rekening met het aantrekken van Cumberbatch. Denken jullie dat hij de geknipte man is voor deze rol of hadden jullie toch liever Phoenix in de hoofdrol gezien? Laat het ons hieronder weten.

Met Doctor Strange brengt Marvel ook in 2016 een compleet nieuwe film naar de bioscoop. Net als het dit jaar verschenen Guardians of the Galaxy is Doctor Strange niet heel erg bekend bij de meeste. De knotsgekke neurochirurg kende zijn debuut in 1963 al Master of Black Magic in de comic Strange Tales. Daarna dook hij op in onder meer verhalen van Spider-Man, The Fantastic Four en Nick Fury.

In 2016 zal Marvel Doctor Strange naar de bioscoop brengen, naast films als Captain America 3 en X-Men: Apocalypse.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren