Dragon Age: Origins tijdelijk gratis op Origin

Met het On the House-programma heeft Electronic Arts in het verleden al enkele toppers als Battlefield 3 en Dead Space gratis weggegeven via Origin. Tot volgende week dinsdag, 14 oktober, staat er weer een uitstekende game op je te wachten, want je kunt namelijk Dragon Age: Origins gratis aan je digitale catalogus toevoegen.

Zo hebben pc-gamers eigenlijk geen excuus meer om Dragon Age: Origins niet uit te proberen. Kortom, neem een kijkje op Origin! Mocht deze kwaliteits-RPG van BioWare je bevallen, dan kan je vanaf 21 november direct door met Dragon Age: Inquisition.

 1.   
  H4RDSTYLE's avatar

  Top, als ik thuis ben meteen ff downen. Bedankt voor de tip!

 2.   
  gatemaster64's avatar

  heb dragon age al maar nooit uit gespeeld.

  als ik dragon age inquisition zou spelen,moet ik dan het verhaal weten van origins kan ik gewoon gelijk door naar de nieuwe

  EDIT: dan ga ik gewoon voor DAI.
  ken de karaters van origins wel een beetje,want heb wel paar uurtjes erin gestoken.

 3.   
  thijsknvb's avatar

  Thanks voor de heads up ben hem nu aan het downloaden !

 4.   
  Daniel Z's avatar

  Fijn, ik had de game eerst beter uit kunnen testen. Een tijdje terug aangeschaft, maar draait als stront op mijn pc.

 5.   
  petiertje's avatar

  ”gatemaster64″ schreef, "heb dragon age al maar nooit uit gespeeld.
  als ik dragon age inquisition zou spelen,moet ik dan het verhaal weten van origins kan ik gewoon gelijk door naar de nieuwe"

  Je kunt DAI gewoon spelen zonder DAO gespeeld te hebben. De wereld, en karakters zijn echter, als je Origins gespeeld hebt, meer herkenbaar, maar je kunt ook gewoon naar de Keep gaan. Dat is een feature waarin je, in je web-browser, alle grote en kleine keuzes van het verhaal kunt instellen en die world-state kan je dan importeren naar DAI, zodat het jouw verhaal en wereld wordt. Ben zelf nu in de closed beta van de Keep, en kan zeggen dat het echt een heel compleet beeld geeft/maakt van de wereld waarin de game zich afspeeld. Je kunt ook je eigen save-games importeren in de Keep en aanpassen als je wilt zodat het nog meer jouw verhaal wordt. (meer mag ik niet zeggen geloof ik, maar dit is allemaal al een keer gemeld door BioWare) Hoop dat dit een beetje duidelijk is, maar anders hoor ik het vanzelf 😉

 6.   
  Thijs.'s avatar

  vet ga ik zeker proberen

 7.   
  Moon-Hero's avatar

  Toch maar blij dat ik hem niet had aangeschaft tijdens de afgelopen sale, desalniettemin is deze game van wat ik heb gehoord duidelijk het geld waard!

 8.   
  NoFearz's avatar

  Ik heb het al op Xbox met alle uitbreidingen en daarnaast de ultimate edition op Steam. Geweldig spel!

 9.   
  huntedjohan's avatar

  meer mensen het probleem dat hij niet tevoorschijn komt in de games lijst? als ik op profiteer nu klik kom ik gelijk in mn game lijst, maar krijg er niet dragon age tussen te zien.

  ook na origin restart geen resultaat.

 10.   
  Dannytjuh's avatar

  Al een uurtje gespeeld, tot nu toe vind ik ‘m nog best leuk en dat is voor mij best ongewoon want dit soort spellen vind ik normaal niet veel aan. 😳

 11.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Ben hem aan het downloaden maar heb het gevoel dat ik hem na een uur ofzo wel weer verwijderd heb. Heb normaal niks met dit soort spellen maar zou mooi zijn als dit een uitzondering wordt

 12.   
  Koen's avatar

  Je moet de game wat tijd geven. Ik ben ooit begonnen met spelen op de xbox en vroegtijdig gestopt. Een jaar later de pc versie opgepikt en de game uitgespeeld. Een van de beste rpg’s ooit.

 13.   
  Talska's avatar

  Ja die neem ik ook effe.

 14.   
  nielsiebro's avatar

  cool zal na vandaag ff downloaden