Battlefield 4 Premium Edition onthuld; verschijnt later deze maand

Heb je Battlefield 4 nog niet in huis? Dan komt EA nu met de ideale reden om daar verandering in te brengen. De uitgever heeft zojuist namelijk de Battlefield 4 Premium Edition onthuld en deze bevat, naast de volledige game, een Premium-lidmaatschap!

Dit abonnement geeft je het recht om alle vijf de DLC-pakketten te downloaden. Je kunt Second Assault, China Rising, Naval Strike en Dragon’s Teeth meteen al binnenhalen, maar het laatste pakket (Final Stand) verschijnt pas later dit jaar. Als Premium-lid krijg je tevens voorrang in wachtrijen voor servers, twaalf gouden Battlepacks en een stortlading aan personalisatie-opties.

De Battlefield 4 Premium Edition verschijnt op 21 oktober voor de pc. Vanaf 24 oktober kunnen ook bezitters van een PlayStation 3, PlayStation 4 en Xbox One met deze game aan de slag. Opvallend genoeg is de Premium Edition (nog?) niet onthuld voor de Xbox 360.

De Premium Edition zal enkel digitaal verkrijgbaar zijn en krijgt op de new-gen consoles een prijskaartje van 69,99 euro opgeplakt. De pc- en PlayStation 3-versie is met 49,99 euro aanzienlijk goedkoper.

Meer Battlefield 4 Premium Edition

  1.   
    Pretbek's avatar

    Ik ben verward.. Premium membership is op de PC echt al sinds het begin ongeveer uit. Zelf ben ik al minstens 4 maanden Premium op PC. Kan iemand wat meer toelichten?

  2.   
    Hillianii's avatar

    Ik denk dat ik dit wel zal aanschaffen..

  3.   
    mattioza's avatar

    Pretbek schreef, "Ik ben verward.. Premium membership is op de PC echt al sinds het begin ongeveer uit. Zelf ben ik al minstens 4 maanden Premium op PC. Kan iemand wat meer toelichten? "

    Nu bieden ze gewoon de game + premium aan in één pakket voor een voordelige prijs.

  4.   
    DeAdSeYe's avatar

    mattioza schreef, "

    ”Pretbek” schreef, "Ik ben verward.. Premium membership is op de PC echt al sinds het begin ongeveer uit. Zelf ben ik al minstens 4 maanden Premium op PC. Kan iemand wat meer toelichten? "

    Nu bieden ze gewoon de game + premium aan in één pakket voor een voordelige prijs.
    "

    Precies, premium was altijd een optionele verkoop. Je kocht dit naast Battlefield 4, nu duwen ze de basis game + premium in 1 hoesje/pakket.

    Dit hebben ze ook bij Battlefield 3 gedaan, toen kon je opeens Battlefield 3 + premium voor €50 aanschaffen. 🙂

  5.   
    Basman01's avatar

    De release is zeker te vroeg om te zeggen dat final stand dan ook uit komt? 😛

  6.   
    Thijs.'s avatar

    Toch vette bundel als je bf4 nkg niet heb