Daniel Radcliffe angstaanjagend in nieuwe screenshots Horns

In nieuwe screenshots van de fantasie horror film Horns zien we Daniel Radcliffe zoals we hem nog nooit gezien hebben. Voor de jonge acteur, die we natuurlijk kennen als de onschuldige Harry Potter, wordt dit zijn meest angstaanjagende en bloederige rol tot nu. Hieronder alvast twee foto’s en voor de liefhebber die graag meer wil zien zetten we hieronder nog een extra link.Het verhaal gaat over Ig Perrish, gespeeld door Radcliffe, die vals beschuldigd wordt van het verkrachten en vermoorden van zijn vriendin Merinn, gespeeld door Juno Temple. Een jaar na het incident wordt hij nog steeds belaagt door de mensen uit zijn dorp en op een dag ontdekt hij dat er uit zijn hoofd horens beginnen te groeien.

De film is geregisseerd door Alexandre Aja die we kennen van horrorfilms als The Hills have Eyes uit 2006 en Mirrors uit 2008.

Alle 79 foto’s zijn hier te bekijken, maar pas op want ze bevatten uiteraard veel spoilers. Mensen die zich vanaf 6 november willen laten verrassen in de bioscoop kunnen de internetpagina beter niet openen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren