Nieuwe gratis update met Britse artillerie voor World of Tanks: Xbox 360 Edition

Wargaming heeft vandaag bekendgemaakt dat de Xbox 360-editie van World of Tanks Britse artillerie en “Operations”-toepassingen heeft gekregen. De update is momenteel wereldwijd live en is gratis te downloaden voor alle Xbox Live Gold-leden. Mensen zonder abonnement kunnen de game zeven dagen als proef uitproberen.

Het Verenigde Koninkrijk heeft als eerste de tank uitgevonden. In deze update zijn een paar van zijn zwaarste beesten het slagveld opgerold. In totaal zijn er negen nieuwe Britse SPG’s geïntroduceerd, waaronder de iconische Crusader, ConquerorGC, Bishop en de Sexton II. Ook zijn er een paar stabiele Duitse medium tanks toegevoegd, waaronder de Leopard PTA, Leopard 1 en de VVK 30.02 D. Tot slot kunnen we aan de slag met twee nieuwe maps, genaamd Redshire en Siegfried Line.

Spelers die op zoek zijn naar een extra uitdaging kunnen hun hart ophalen met Operations die hen nieuwe, unieke in-game doelen brengt waarmee men XP, ervaring en gebruiksartikelen kan vrijspelen bij het behalen van een opdracht. Bekijk een korte trailer van de Britse artillerie hieronder.

  1.   
    ronineter's avatar

    Nu kunnen mensen die WoT op de Xbox 360 spelen ook eens kennis maken met “Bert de Avenger”!!!!