CrewGrounds: Naar welke game kijk jij dit najaar het meeste uit?

Elke dag blijkt weer dat gamers het nooit allemaal met elkaar eens zijn. Wat de één een geweldig spel vindt, wordt verafschuwd door de ander en terwijl persoon A gek is op zijn Xbox One, zweert persoon B bij de PlayStation 4. Ook in de crew verschillen de meningen meer dan eens en daarom krijgen enkele redacteuren van GamersNET in het maandelijkse item CrewGrounds de kans om hun ongezouten mening over de huidige poll te geven. Deze maand vroegen we ze antwoord te geven op de volgende vraag:

Naar welke game kijk jij dit najaar het meeste uit?

Valentijn van der Lende
Super Smash Bros.
Ondanks dat gamers zeker niet kunnen klagen over het aankomende najaar, is er één titel die er voor mij met kop en schouders bovenuit steekt. Super Smash Bros. is dé titel die de Wii U nog wel eens nieuw leven in kan blazen, daar waar Mario Kart 8 al eerder dit jaar de voorzet gaf. Prachtige HD-graphics, veel nieuwe karakters en meer balans dan ooit zouden dit nog weleens de beste titel in de serie tot dusver kunnen maken. Er rest mij dan ook nog één ding te zeggen: moge vele GameCube-controllers weer sneuvelen.

Rodney Nijbacker
Grand Theft Auto 5
Eigenlijk mogen we hem misschien niet meer meetellen aangezien de PlayStation 3- en Xbox 360-versie al een tijdje in de winkel, maar Grand Theft Auto 5 is toch wel echt mijn favoriet van dit najaar. Ik heb de game compleet grijs gespeeld op de PlayStation 3 en zelfs binnen enkele dagen al de 100% bereikt. Hetzelfde lot wacht de PlayStation 4-versie, want dankzij de complete make-over die de game gekregen heeft, kan ik niet wachten deze op mijn new-gen console te spelen. De game zal totaal anders aanvoelen dankzij de kracht van deze nieuwe apparaten.

Daniël de Zwart
Assassin’s Creed: Unity
Het kan de herboren parel van dit jaar worden: de nieuwe Assassin’s Creed. Als Ubisoft mij terug wil hebben in de franchise, moeten ze de game laten aanvoelen als de eerste Assassin’s Creed. Met het gevoel, de atmosfeer en de tijdsperiode hebben ze mij al, maar met de gameplay kunnen ze mij opnieuw inpakken, net als zeven jaar geleden. Wordt het echter de gameplay van Assassin’s Creed III en IV, dan is het direct verloren zaak; die games in de franchise waren een verschrikking. Verder kijk ik heel erg uit naar LittleBigPlanet 3, die gek genoeg niet op de lijst staat. Ook ga ik met DriveClub en de PlayStation 4-versie van Grand Theft Auto V aan de slag.

Leon Kempers
Grand Theft Auto 5
Het is een driestrijd tussen Alien: Isolation, Call of Duty: Advanced Warfare en Grand Theft Auto 5, maar uiteindelijk kies ik toch voor de topper van Rockstar. Natuurlijk: ik heb de game vorig jaar al uitgebreid doorploegd en weet ongeveer wat me te wachten staat, maar ik heb desalniettemin ontzettend veel zin om dit avontuur straks nog een keer te beleven. Bovendien heb ik GTA Online, met het oog op deze new-gen release, expres nog niet gespeeld, dus het lijkt me wel duidelijk waarom GTA 5 ook dit najaar weer bovenaan mijn verlanglijstje staat.

 1.   
  nunen007's avatar

  Ik snap nog steeds niet waarom zoveel mensen nog eens 60 euro uit gaan geven aan een game die ze al volledig hebben gespeeld.

 2.   
  nuclearnemo's avatar

  Slecht hoor…geen Dragon Age Inquisition?..xD

 3.   
  irubenox's avatar

  Waarom kijkt niemand net zoals ik uit naar de nieuwe CoD. Dit wordt een heel andere CoD en hopenlijk zeker het proberen waard

 4.   
  Thijs.'s avatar

  irubenox schreef, "Waarom kijkt niemand net zoals ik uit naar de nieuwe CoD. Dit wordt een heel andere CoD en hopenlijk zeker het proberen waard"

  de meeste mensen hebben het totaal gehad met CoD, ik weet niet hoelang je het al speeld, maar denk dat velen van ons al sinds cod 1 of 2 spelen en die zien gewoon hoe de game achteruit gaat.

 5.   
  squidgyboy's avatar

  remake van de beste halo ooit… HALO 2 8)

 6.   
  Gajes859's avatar

  Mijn eerste ingeving was GTA V, maar eerlijk is eerlijk, die heb ik al gespeeld. Natuurlijk haal ik hem, maar ik heb me onverwacht zo vermaakt met Far Cry dat Far Cry 4 mijn grote topper is. Moeilijke keus naast AC Unity, maar hij wint het denk ik. 🙄

 7.   
  blackname's avatar

  Gta V? Daarin stellen jullie me een beetje teleur had toch meer dragon age verwacht of the crew.

 8.   
  xkillcamx's avatar

  Ik wacht op Grand heft auto 5 voor PC !