GamersNET RADIO: aflevering 235 – De aflevering die niet is uitgesteld

Peter en Leon nemen plaats op de GNR-stoelen en praten dit keer onder andere over het flipperverbod in Oakland en de lancering van de Xbox One. Bovendien is deze aflevering, in tegenstelling tot de meeste games van dit najaar, niet uitgesteld!

Uiteraard is er weer een Up2Date en bovendien was de eer dit keer aan Leon om een Top 5 samen te stellen. Ga er dus maar even goed voor zitten, want Pee en Lee praten weer net zo lang met elkaar tot je er schoon genoeg van hebt.


Volgende week zaterdag zijn we uiteraard weer terug met een gloednieuwe aflevering van GamersNET RADIO! Vergeet niet ons ondertussen een leuke recensie te geven op iTunes!

[radio]Luister hier naar GamersNET RADIO Aflevering 235![/radio]

  1.   
    Sainting's avatar

    Het geluid valt bij mij na 12:38 weg

  2.   
    Daan's avatar

    Sainting schreef, "Het geluid valt bij mij na 12:38 weg"

    Hier niet hoor. 🙂

  3.   
    Leukste's avatar

    Zolang het informatief en vermakelijk blijft blijf ik gewoon GNR luisteren. De studio op de begane grond ziet er goed uit.
    Misschien Leon eens uitnodigen om mee te eten Peter? Kan die het zelf beoordelen. Een review van haar kookkunsten en gastvrijheid door Leon.:lol: Of voor in de GN brief natuurlijk.

    Met meerdere games van Ubisoft in 2 weken zie ik in ieder geval (hoe jammer dat ook is voor mij) The Crew verder uitgesteld worden. De game is simpelweg gewoon nog niet klaar. Laat ze alsjeblieft die tijd besteden om de game te verbeteren. En niet alleen om te voorkomen dat ze hun eigen games anders beconcurreren, om zo de verkoopcijfers te beïnvloeden door de releasedatum alleen aan te passen.

    Daan schreef, "

    ”Sainting” schreef, "Het geluid valt bij mij na 12:38 weg"

    Hier niet hoor. :)"

    Ook nergens last van. Het geluid doet het prima.

  4.   
    TwoCents's avatar

    Sainting had het over de video-versie. Die is intussen verwijderd. De audio-only-versie is inderdaad goed.