GOG.com breidt uit met DRM-vrije films en meer nieuwe features

De gameservice GOG.com stond altijd al bekend om het groeiende aanbod aan DRM-vrije games, maar nu blijkt de digitale gameboer ook meer aan te willen bieden. Met ingang van de laatste update van GOG.com biedt de service namelijk ook DRM-vrije documentaires en films aan.

Als voorproefje op de filmservice krijgen gebruikers van GOG.com twee documentaires gratis: The Pirate Bay Away From Keyboard en The Art of Playing. Alle andere films en documentaires kosten nu rond de €5.69, het gros gaat over games of internetcultuur.


Daarnaast ondersteunt GOG.com nu ook andere valuta, zodat je alle prijzen ook in euro’s kunt bekijken en, uiteraard, betalen. Ook heeft de site een nieuw design gekregen voor net een beetje meer overzicht en rust op je computerscherm, tablet of telefoon.

 1.   
  Sam12-45_'s avatar

  Is dit een betrouwbare site want sommige spellen zijn wel heel goedkoop?

 2.   
  Hitman047's avatar

  Jazeker. GOG is een geauthoriseerde reseller. Dat wil zeggen dat ze hun key’s direct bij de uitgever/ontwikkelaar in kopen, zonder shady tussenhandel. GOG is overigens een dochteronderneming van CD Project RED, de ontwikkelaar van The Witcher.

  Ze staan vooral bekend om het verkopen van de wat oudere games (en het daarvan speelbaar maken op moderne besturingssystemen) en hun DRM-vrije games. Voor games die je hier koopt zijn dus geen clients nodig, zoals Steam, Origin of Uplay.

  De prijzen vallen op zich wel mee, maar ze hebben regelmatig (extreem) goede aanbiedingen. Serieus, vergeet Steam Sales; GOG geeft soms zelfs games gratis weg.

 3.   
  Tom's avatar

  Sowieso werkt GOG.com gewoon heel erg simpel, zonder fratsen.

  Ik probeer overigens altijd de gratis-acties of grote aanbiedingen ook even te vermelden op GamersNET.

 4.   
  Fabianb's avatar

  Genre van de films is wel ‘Games’ en vooral documentaires, geen hollywood films dus :P. Toch jammer, al zitten er wel een paar leuke tussen.

 5.   
  joeyjoey's avatar

  Erg goede site!
  Heb er een tijdje terug verschillende oude games gekocht die normaal niet meer werken op Windows 7/8 (zoals Corsairs) 😀

 6.   
  Dannytjuh's avatar

  Meh ben niet zo’n fan van GOG.

 7.   
  cookymonster's avatar

  Ik ben al altijd grote fan geweest van GoG. Hoe meer GoG hoe beter ;p