GN Kalender: September 2014


De GN Kalender heeft inmiddels al diens plekje gevonden in de harten van vele GamersNET-bezoekers. Ook voor september is er een maandkalender in elkaar gezet, met daarop data die voor ons gamers van het grootste belang zijn.

De GN Kalender kun je uiteraard uitprinten en aan de muur hangen, maar het is ook mogelijk om deze iedere maand als bureaubladachtergrond te gebruiken. Zo kun je je elk moment verheugen op dat door jouw felbegeerde spel en hoef je dus niets te missen. Uiteraard blijft er ook nog ruimte om zelf een en ander op te kunnen schrijven. Download dus nu de afbeelding hieronder en vrolijk je bureaublad of je toiletdeur op met dit fraais!

Download de GN Kalender van september hier:
1900 x 1200
1920 x 1080

Ook geïnteresseerd in de aankomende releases wat films en series betreft? Bekijk dan ook eens de MN Kalender op MoviesNET.nl.

 1.   
  Kill Gamer 01's avatar

  Met de Nederlandse release van de Xbox One, Destiny, Hyrule Warriors en Forza Horizon 2 begint de najaarsdrukte al een beetje te komen. Oktober en november gaan pas echt drukke maanden worden!
  En uiteraard ben ik ook benieuwd naar de aankondiging van de iPhone 6 en de Smartwatch op 9 september en de aankondigingen op Tokyo Game Show! 🙂

 2.   
  fdennis's avatar

  NHL 15 , Destiny en Fifa 15 besteld. Echt een lekkere maand.

 3.   
  djonnieboy97's avatar

  ik mis disney infinity 2.0 editie op 18 september

 4.   
  bigwim's avatar

  wow, is rome total war al bijna 10 jaar oud, nu begin ik me toch wel oud te voelen 😮
  eindelijk xbox one, nhl 15, fifa15 en forza horizon 2. September is gonna be good.

 5.   
  Goldcobra's avatar

  Voor mij alleen Destiny deze maand.

 6.   
  Daan's avatar

  ”djonnieboy97″ schreef, "ik mis disney infinity 2.0 editie op 18 september"

  Sorry!! Vergeten. 😳