Voice-over cast van The Evil Within bekendgemaakt

Uitgever Bethesda heeft de voice-over cast bekendgemaakt van The Evil Within. Het ziet er naar uit dat Bethesda niet zuinig is geweest met het verzorgen van de stemmen. De cast bestaat uit een hoop (stem)acteurs van de bovenste plank.

De cast bestaat onder andere uit Anson Mount (Non-stop) die de rol aanneemt van protagonist Sebastian Castellanos. Daarnaast speelt Jennifer Carpenter (Dexter, Quarantine) als Juli Kidman, de sidekick van Sebastian, en speelt Jackie Earle Haley (Nightmare on Elm Street, Watchmen) de ultieme slechterik, genaamd Ruvik. Een noemenswaardige cast wat ons gamers altijd blij maakt.

The Evil Within ligt vanaf 17 oktober in de winkels voor de pc, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4 en PlayStation 3. Ga jij deze game halen? Laat het ons weten in de reacties.

  1.   
    GrijzeVos's avatar

    Tja ik denk wel dat een hele goeie game gaat worden met de mensen van RE4 achter het stuur.

  2.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Op de een of andere manier is Wolfenstein: The New Order zo’n goede game geworden waar ik zoveel plezier aan heb beleefd waardoor het een van mijn favoriete games van 2014 wordt! Ik verwacht dat The Evil Within hetzelfde ondergaat en ook een topper gaat worden, maar Bethesda moet nog wel even wat reclame maken van deze game en ook van Wolfenstein: The New Order, want als ik aan anderen vraag wat ze vinden van Wolfenstein en The Evil Within, dan antwoorden ze dat ze deze games niet kennen, maar Fallout en The Elder Scrolls wel kennen.