Smith en Depp gaan samen actie avontuur Yoga Hosers maken

Kevin Smith en Johnny Depp gaan samen met hun dochters een “stripboekenfilm” maken. Het is het vervolg op Tusk en de tweede film in de geplande True North trilogie over Canadese mythen en cultuur. Deze week begint Smith aan het project, dat Yoga Hosers gaat heten.

Kevin Smith zal uiteraard regisseren en Johnny Depp zal samen met hun dochters Lily-Rose Depp en Harley Quinn Smith in de film gaan spelen. Aan de naam van zijn dochter is al duidelijk te zien dat Smith een echte stripboekenfanaat is. Naast deze acteurs zal ook de hele cast van Tusk weer van de partij zijn, inclusief Justin Long, Michael Parks, Haley Joel Osment, Genesis Rodriguez, Ralph Garman en Harley Morenstein. Nieuw in deze film zullen zijn: Tony Hale, Natasha Lyonne, Austin Butler, Adam Brody, Tyler Posey and Jason Mewes. Je leest het goed Jay (van Jay and Silent Bob) zal er ook bij zijn!

De film, die geschreven is door Smith zelf, gaat over de 15-jarige Colleen Collette (Lily-Rose Depp) en Colleen McKenzie (Harley Quinn Smith), die helemaal yoga-gek zijn en die een bijbaantje hebben bij een kruidenier die Eh-2-Zed heet (dit is wat Canadese humor). Wanneer een oeroud kwaad oprijst vanuit de dieptes onder Canada en zo hun uitnodiging voor een cool feest in gevaar brengt, bundelen de Colleens hun krachten met een legendarische mensenjager genaamd Guy LaPointe (Johnny Depp) uit Montreal om voor hun levens te vechten met “alle zeven chakra’s, één krijger-pose per keer.”

Dat klinkt volgens mij alsof Smith het plot verzonnen heeft nadat hij zijn dochter zat te plagen met het gebrek aan nut van haar yoga-hobby in het dagelijks leven. Dat betekent overigens niet dat de film niet erg leuk zou kunnen worden. Smith had er zelf het volgende over te zeggen:

People always ask me ‘Are you ever going to make a comic book movie?’ This is it — but instead of yet another dude saving the day, our antiheroes are the most feared and formidable creatures man has ever encountered: two 15-year-old girls.
Ik ben in ieder geval erg benieuwd naar deze komische actie avonturenfilm! De releasedatum staat voorlopig gepland voor 1 juni 2015.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren