GamersNET RADIO: aflevering 234 – De nageboorte van Gamescom

De Gamescom is weer afgelopen en dus pakt GamersNET de vaste wekelijkse items weer op. Peter en Tom gaan eens even goed zitten voor een kersverse aflevering van GamersNET RADIO, barstensvol nabesprekingen van de Gamescom-week!

Naast al het gebras van Peter en Tom is er ook weer ruimte voor een Up2Date-samenvatting en een verse Top 5 met Peters eigen input. Pak de popcorn erbij en ga er even goed voor zitten, want hier komt GamersNET Radio Aflevering 234:

Volgende week zaterdag zijn we uiteraard weer terug met een gloednieuwe aflevering van GamersNET RADIO! Vergeet niet ons ondertussen een leuke recensie te geven op iTunes!

[radio]Luister hier naar GamersNET RADIO Aflevering 234![/radio]

 1.   
  mattioza's avatar

  Bij mij werkt de GN radio hier nog niet, dan maar via youtube gekeken.

  @ GN top-5: een GTA waar je cop speelt die undercover gaat in een bende, das toch gewoon Sleeping Dogs! ๐Ÿ™‚

 2.   
  Petor's avatar

  Een beetje misschien, maar het 1 heel groot verschil: Rockstar ๐Ÿ™‚

 3.   
  Leukste's avatar

  Ik wens Michiel heel veel geluk met zijn huwelijk! Jullie komen nog wel vermoeid over. Maar jullie hebben het GNR uur toch netjes gebracht ondanks dat jullie soms het even kwijt waren. Rust lekker uit in het weekend.
  Was de energydrank te pruimen Peter? Zag je kleine slokjes nemen. Nee, het is geen Red Bull inderdaad. ๐Ÿ˜†
  En vervolgens ook maar koffie gepakt bij de muziekpauze. Als jullie het over Batman Arkham Origin hebben komt er vertraging tussen het geluid/spraak en het beeld bij mij.
  Dat rollenspel van Microsoft en Blizzard is lachwekkend. Top5 waar Peter voor wil werken. Dat kan toch niet zo moeilijk zijn. Wel Bioware op 1. Maar niet om aan Dragon Age te werken… Peter toch.
  Ik ben even met vakantie geweest dus heb me niet erg verdiept in het Gamescom nieuws. Heb vooral even door de video’s heen gekeken. Ik heb met de vakantie Game Boy Advance “Golden Sun” & GBA “Golden Sun:The Lost Age” gespeeld.