Voorbeschouwing Gamescom 2014: deel II


Vanaf morgen (maandag) zijn zes redacteuren van GamersNET weer in Keulen om daar de Gamescom op de voet te volgen. De grootste gamingbeurs van de wereld is niet alleen een mooie plek om het laatste gamenieuws te checken, maar het levert ook altijd gave beelden op.

In twee delen zullen wij een voorbeschouwing geven en hoe kunnen wij dat beter doen dan gewoon de agenda met jullie te delen? Welke games gaan wij allemaal checken? In het eerste deel zag je Leon en Peter, maar nu vertellen Tom en Daniel over de games die zij (en Wester) gaan checken.

Heb jij nog een vraag over één van de games die we gaan zien, Tweet deze dan met de hashtag #GNGC (via deze hashtag kun je trouwens ook algemene Tweets over de Gamescom plaatsen), of stuur hem op via Facebook. Het is natuurlijk ook mogelijk om onder dit bericht een reactie achter te laten met je vraag, of ons een mail te sturen via [email protected].


Klik voor vergroting!

Vandaag gaan we op weg naar Keulen, dus verwacht snel nieuwe video’s!

 1.   
  Supermario's avatar

  Sinds wanneer is de Gamescom de grootste gamebeurs van de wereld?? Maak daar maar van Europa van,de E3 is de grootste van de wereld.
  Voor de rest veel plezier daar op de Gamescom,en stel ons niet teleur 😉

 2.   
  wesselwesi's avatar

  waar kan je het programma zien van alles want ik ga ook en vorig jaar kon ik alles ziien wat er ging gebeuren maar nu kan ik het nergens vinden

 3.   
  Tom's avatar

  Er is niet zo zeer een agenda waar ALLES van Gamescom opstaat. Uitgevers maken vaak pas op de beurs bekend wat ze daar gaan doen en wanneer ze iets speciaals inplannen. Dit is gewoon onze agenda met afspraken voor achter de schermen. ;)Oh, en de Gamescom is qua bezoekersaantallen en oppervlakte zeker de grootste van de wereld. Op de E3 komt immers alleen maar pers en zakenvolk.

 4.   
  thijsknvb's avatar

  Heb echt zin in jullie humoristische dingen die jullie daar gaan uithalen 🙂