Amerikaanse release Green Inferno gecanceld

Terwijl de trailers online aanslaan, de filmfestivalreleases goed gaan en er zelfs een The Green Inferno-app is gelanceerd, schijnt er nu iets mysterieus aan de hand te zijn. De Amerikaanse filmrelease van The Green Inferno, welke op 5 september stond gepland, is plotseling gecanceld.

Volgens de geruchten heeft de bloederige content niks te maken met het afbreken van de release. Interne strubbelingen tussen de financiers van Worldview Entertainment schijnen de onverwachte stap te hebben veroorzaakt. Zo werden financiële afspraken niet nagekomen en te veel geld gestopt in de PR-campagne voor de film. Op dit moment wordt achter de schermen druk onderhandeld om de issues op te lossen.

The Green Inferno gaat over een groep studenten/activisten die de Peruviaanse jungle in trekken en daar uit handen proberen te blijven van een mensen-etende stam. Of de Amerikaanse horrorfans de film nog wel in de bioscoop kunnen gaan zien, moet blijken. Wat het voor de release wereldwijd betekent, is ook nog niet bekend. Wellicht zal de film alleen op DVD en Blu-ray worden uitgegeven.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren