Ervaar de grafische evolutie van Metro Redux in nieuwe video

Metro Redux bundelt niet alleen Metro 2033 en Metro: Last Light voor een aantrekkelijk prijsje, de ontwikkelaar heeft beide spellen ook voorzien van een verbeterd grafisch jasje. Benieuwd hoe deze titels zijn geëvolueerd? Check dan onderstaande video.

Vooral de lichteffecten zijn een stuk indrukwekkender, maar ook de verbeterde textures vallen in positieve zin op. Ben jij enthousiast over de grafische stap voorwaarts? Laat het ons weten in de reacties!

  1.   
    Thijs.'s avatar

    Hoop dat die niet te duur is want de metro franchise is super bruut! !!

  2.   
    Moodey's avatar

    Heb de franchise altijd vet gevonden, maar mn pc kon t niet aan. ik ga m denk ik wel kopen voor de ps4 als ie niet overpriced is

  3.   
    Sam12-45_'s avatar

    Mmmm dit is nog wel interessant voor niet te veel want de Metro serie is wel vet.

  4.   
    Danielle.k's avatar

    Voor de PS4 en de One nog net geen 27 euro en daarvoor krijg je dus 2 titels zag ik via budgetgaming dat is wel een hele mooie prijs, ik ga deze zeker halen omdat ik ze op de old gen nog niet gespeeld had.

  5.   
    Goldcobra's avatar

    Ben vooral positief verrast over hoeveel het gaat kosten: een adviesprijs van €40,00 voor twee games (en als je even zoekt kan je ‘m vor €26,95 vinden). Heb de games nooit gespeeld (behalve het begin van LL), dus ik weet bijna zeker dat ik deze ga halen.

  6.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Ben jij enthousiast over de grafische stap voorwaarts? Laat het ons weten in de reacties!

    Zoals ik al zei in het forum dit is een wauw waard!

    Dit was werkelijk een fantastische trailer, vooral het keihard tonen van de verbeteringen die zij geven van de info
    van wat er allemaal is veranderd en wat we kunnen verwachten.
    Andere bedrijven kunnen een ding of twee leren van 4A, want DIT is hoe je een heruitgave maakt van een oude game!

    Niet alleen is de grafische update met 60fps overduidelijk zichtbaar,
    maar met nieuwe geüpdatet features zoals AI, 1080p, nieuwe levels, textures exc./modes/bonussen is deze bundel het waard om een titel te dragen als een re-release HD game van de vorige generatie!!

    Dit word… nee, dit moet gewoon de standaard ding zijn die wij als game(ster)s moeten verwachten van een HD remake/release, en niets meer/minder!
    (OK, het liefst natuurlijk altijd meer :3 )

    En nog even reageren op de Quote van

    DeAdSeYe schreef, "@DutchGamer-W-. Ik geef je gelijk, maar de orginal voorbeelden zijn van een Xbox 360 of PS3. Want zo slecht zag Metro 2033 en Last Light ook niet uit op mijn PC op ultra.

    Maar merk je in GTA V geen verschil? Daar vindt ik het verschil nog zelfs groter als Metro.."

    Wel natuurlijk merk ik daar ook het verschil van als als je idd de twee trailers met elkaar vergelijkt, want dan zie je ook echt wel dat Rockstar ook eraan heeft gewerkt en dat voor een open wereld game is dat zeker ook niet mis.
    Maar daar blijft het bij, met Grand Theft Auto 5 & The Last of Us kreeg je alleen maar met de HD editie een grafische update met 60 fps (weet niet of dat ook geld met gta5) en verbeterende animaties en lichteffecten, verbeterende draw distance.

    Maar hier krijg je dat ook… en zelfs meer! + wat mensen zeggen de prijs is ook niet verkeerd rond de 40 euro, zeker wanneer je de games nog niet hebt gespeeld (zoals ik) is dit letterlijk stelen.
    En om eerlijk te zijn heb ik dit nog nooit gezien in een video game dat ontwikkelaars ze zo ver gaan dan alleen een likje verf geven daarom ben ik ook zo enthousiast!
    Ik kan dit ook makkelijk vergelijken met de Gamecube release van Resident Evil 1 uit 2002 die kreeg ook veel meer dan een grafische update als je die game vergelijkt met de oude RE uit 1996.

  7.   
    NinoMelle's avatar

    Had net voor de onthulling last Light op ps3 door psplus en wil dit heel graag next gen spelen!!

  8.   
    DeAdSeYe's avatar

    DutchGamer-W-“]


    [quote=”DeAdSeYe schreef, ".."

    … [/quote]

    Het is niet alleen betere resolutie of hogere draw distances. Rockstar kan nu veel meer op het scherm toveren, waaronder meer verkeer, omstanders, gras etc. De textures zijn ook verbeterd, nieuwe weers effecten, nieuwe damage systeem, meer dieren, meer content, nieuwe licht effecten, nieuwe schaduwen etc.

    Dit staat zelf aangegeven op Rockstar newswire. Ze hebben zeker meer gedaan als alleen een HD upgrade. Ze doen hetzelfde als wat ze bij Redux doen.

    En nogmaals, die orginal video komt vanaf een Xbox 360 en PS3. Op mijn PC ziet Metro 2033 en Last Light een stuk beter uit als wat ze in deze video proberen te bewijzen.
    Daar niet van ziet Redux er stukken beter uit, hetzelfde geldt voor GTA V. The Last of Us stelt mij ook teleur. 🙂

  9.   
    ShadyXL's avatar

    Zo hé.. Er zit wel echt een groot verschil tussen de originele en de Redux. Erg indrukwekkend!

  10.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    @DeAdSeYe

    IK het inderdaad al gelezen op het forum na mijn eerste post van een paar uur.

    Maar dat is alleen maar mooi voor ons, vooral de kleine dingetjes die je opnieuw kunt ontdekken, of dat het verkeer en de mensen op straat is verdubbelt is voor mij al een dikke plus, zo voelt de wereld toch wat levendiger aan. 😛

    Dus ben benieuwd, hopelijk laat R* ook nog een video tonen wat er nog meer is veranderd.