Check de Gamescom 2014 agenda en stuur ons op pad met vragen!


Heb jij ook zoveel zin in Call of Duty: Advanced Warfare? Wil je meer weten over Batman: Arkham Knight? Of heb je een vraag over de Gamescom zelf of onze trip? Stuur ons dan nu op pad met jouw vragen!

In onze agenda hieronder kun je precies zien welke uitgevers wij gaan bezoeken. Heb jij nog een vraag over één van de games die we gaan zien, Tweet deze dan met de hashtag #GNGC (via deze hashtag kun je trouwens ook algemene Tweets over de Gamescom plaatsen), of stuur hem op via Facebook. Het is natuurlijk ook mogelijk om onder dit bericht een reactie achter te laten met je vraag, of ons een mail te sturen via [email protected].


Klik voor vergroting!

Heb je nog vragen over ons of de Gamescom in het algemeen, dan kun je deze uiteraard ook opsturen. Wij gaan dit jaar met zes man op onderzoek uit om jouw vragen te beantwoorden!

[SCREENSHOTS]

 1.   
  3333/3333's avatar

  Er is eigenlijk niet één game waar ik echt naar uitkijk tijdens deze Gamescon, de meeste games waar ik in 2014 op zat te wachten zijn al uit. Alleen Halo ben ik wel benieuwd naar, ook al heb ik geen Xbox One.

 2.   
  Supermanneke's avatar

  Jullie hebben allemaal 18:00 op donderdag vrijgehouden zodat jullie met z’n allen van de WoD cinematic van Blizzard kunnen genieten? 😀

  Altijd beetje jammer dat Gamescom na de E3 komt, dan zijn m’n vragen altijd een beetje op. Ik heb er enkel eentje voor The Division. Zijn ze bij Ubisoft Massive van plan om de AI op de PC moeilijker te maken? Over het algemeen is de reactietijd + precisie van muis/toetsenbord namelijk sneller dan met een controller.

 3.   
  nuclearnemo's avatar

  De enigste game waar ik echt naar uit kijk is dragon age inquisition. Mijn vraag daarvoor is: In hoeverre hebben de events van Dragon Age Origins en Dragon Age II invloed op de verhaallijn? Verder wil ik wel weten of er ook meerdere eindes zijn in Inquistion of dat er een einde is maar dat er wel verschillende wegen naar toe zijn? Oh en ook nog of er verschillende meerder origins zijn of dat het bij één algemeen begin blijft.

  (Haha..toch meer dan een vraag..xD)

 4.   
  devidation's avatar

  Een interview over FFXV, sinds wanneer doen hun dat zonder dat er iets over gezegd/gedaan wordt… Moet dit niet FFXIV zijn :p ?

 5.   
  3333/3333's avatar

  Oh en niet zozeer een vraag, maar Tom zou je op een vriendelijke maar toch ook intimiderende manier duidelijk kunnen maken dat ze de Halo triologie naar de pc moeten porten.

 6.   
  Daniel Z's avatar

  E Rommel schreef, "Oh en niet zozeer een vraag, maar Tom zou je op een vriendelijke maar toch ook intimiderende manier duidelijk kunnen maken dat ze de Halo triologie naar de pc moeten porten. "

  Halo 1 en 2 zijn al op de pc verschenen 😉

 7.   
  3333/3333's avatar

  Klopt inderdaad. Ze zijn alleen helaas nauwelijks meer verkrijgbaar en omdat ze zo oud zijn ondersteunen de games geen breedbeeld resoluties (768p max). Ik zou graag remakes als Halo Anniversary op de pc zien verschijnen.

  Ik heb altijd veel Red Faction gespeeld, vergelijkbaar met Halo. Maar wil altijd nog eens die Halo games inhalen.

 8.   
  thijsknvb's avatar

  Ik heb geen vragen maar wel zin in de Gamescom !

 9.   
  ShadyXL's avatar

  AC Rogue: Zal er ook een PC versie uitgebracht worden na de release op de consoles (of hebben ze dat al beantwoord?)?

  COD AW: Is er een 3e game mode? Zo ja, wat voor game mode (zoals zombies (met waves), extinction (pls nee) of eentje die totaal anders is)?

  Dragon Ball: Zal deze game zoals Battle of Z worden of meer in de richting van Budokai/Tenkaichi? Ik wil niet dat ie zoals Battle of Z wordt.

  Borderlands: Zal The Pre-Sequel ooit geport worden naar de current-gen of blijft het gewoon echt als een puur last-gen game? Ik haal de game voor de PC, maar ik ben gewoon nieuwsgierig. Er zijn mensen die hun oude consoles al hebben verkocht en niet op de PC spelen, dus die zouden de game dan misschien niet meer kunnen spelen.

 10.   
  Musicman88's avatar

  Emergency 5: Gaat deze game weer terug naar zoals we Emergency gewend waren (kijk naar EM3 en EM4) ivm het modden van de game, of wordt dit weer zo’n bar slechte game waar geen mods in zijn toegestaan (zoals Emergency 2012 & 2013)?
  Gaan ze zelf misschien al hulpverleningsvoertuigen van verschillende landen erin steken, of krijgen we standaard weer die ‘lame-ass’ duitse voertuigen?
  Hoeveel missies gaat deze game bevatten en wordt het programmeren / modden van missies gemakkelijker en duidelijker gemaakt, zodat de community daar ook eens flink op los kan gaan?

  AC: Rogue: De alom bekende vraag, gaat deze ook nog voor de new-gen consoles en natuurlijk de pc verschijnen?

  The Division: Is er al meer duidelijk over een mogelijke opleveringsdatum?

  Veel plezier daar, mannen! 😀

 11.   
  Moodey's avatar

  Ik kijk uit naar Dying light, en vraag me af of de geweren, in tegenstelling tot Dead Island nu wel realistischer en dus sterker zijn wanneer het op schieten van zombies aankomt. En of ze zeker zijn dat t niet tw veel op Dead Island lijkt. verder verwacht ik de GTA V announcement door sony bij de aankondiging van hun game until dawn 😛

 12.   
  Ryan2000's avatar

  De vraag die alle gta 5 fans willen vragen. Wanneer kom GTA 5 voor de next gen? (Ten zei hij aangekondigd word)