GamersNET RADIO: aflevering 231 – Gezelligheid en gepruts met Peter en Tom

Ondanks de komkommertijd in de game-industrie proberen Peter en Tom toch een aflevering van GamersNET RADIO te vullen. De heren lullen wat af over hun vakantie-invulling en bespreken uiteraard de grootste headlines uit het game-nieuws van afgelopen week.

Deze week hebben we een Top 5 met games die, net als Dragon Age: Inquisition en Battlefield: Hardline, uitgesteld moeten worden (in retrospectief) en praten Tom en Peter je bij over alle aanbiedingen en nieuwe content op de digitale winkels!

Volgende week zaterdag zijn we natuurlijk terug om jullie te voorzien van een gloednieuwe GamersNET Radio! Vergeet niet ons ondertussen een leuke recensie te geven op iTunes!

[radio]Luister hier naar GamersNET RADIO: Aflevering 231![/radio]

  1.   
    Rudizo18's avatar

    Iedere keer weer leuk :p

  2.   
    Leukste's avatar

    Succes met die lekkende airco. (Als het waar is). Red Bull? Niks mis mee, maar geef mij maar Monster Energy. Wel koud natuurlijk. Met die livestreams wordt het voorlopig vrijdag avond niet uitgaan voor Tom. Heb nu al medelijden.
    Ben donderdag met Trine 2: Complete Story op de PS4 begonnen. En natuurlijk de nieuwe Hearthstone uitbreiding al gespeeld. En op zijn tijd Dota2 met de GNC op Teamspeak.

  3.   
    Petor's avatar

    Leukste schreef, "Succes met die lekkende airco. (Als het waar is). Red Bull? Niks mis mee, maar geef mij maar Monster Energy. Wel koud natuurlijk. Met die livestreams wordt het voorlopig vrijdag avond niet uitgaan voor Tom. Heb nu al medelijden.
    Ben donderdag met Trine 2: Complete Story op de PS4 begonnen. En natuurlijk de nieuwe Hearthstone uitbreiding al gespeeld. En op zijn tijd Dota2 met de GNC op Teamspeak."

    Tom is niet zo’n stapper hoor! En dude! We zijn bij GN inmiddels best een hechte vriendengroep dus een biertje op GNHQ is echt geen straf hoor! ๐Ÿ™‚

  4.   
    Leukste's avatar

    Petor schreef, "Tom is niet zo’n stapper hoor! En dude! We zijn bij GN inmiddels best een hechte vriendengroep dus een biertje op GNHQ is echt geen straf hoor! :-)"

    Nee, een biertje op GNHQ is zeker geen straf. Dat is zeker waar. ๐Ÿ˜‰

  5.   
    Tom's avatar

    Ik zeg altijd dat ik meer van chillen dan stappen ben. Thuis zijn de drankjes goedkoper en de muziekjes beter. ๐Ÿ˜›

    Al zijn fissa’s zoals EINDBAAS dan weer een leuke uitzondering. ๐Ÿ˜‰

  6.   
    3333/3333's avatar

    Tom schreef, "Ik zeg altijd dat ik meer van chillen dan stappen ben. Thuis zijn de drankjes goedkoper en de muziekjes beter. ๐Ÿ˜›
    "

    Nice Tom, zijn we het weer een keer met elkaar eens. ๐Ÿ˜‰