Nieuwe details Mass Effect 4 worden spoedig verwacht

Wacht je vol ongeduld op nieuwe informatie over Mass Effect 4? Wellicht kom je sneller dan verwacht aan je trekken, want ontwikkelaars van BioWare schuiven op 26 juli aan bij een panel tijdens de San Diego Comic-Con. De omschrijving van het vraaggesprek luidt als volgt:

Mass Effect developers from the Edmonton and Montreal studios discuss what it’s like to expand on a well-established and beloved video game franchise. Panelists Carl Boulay (lead animator), Fabrice Condominas (producer), Mike Gamble (producer), Noel Lukasewich (senior artist), and Jessica Merizan (community manager), share their experiences in shaping the next Mass Effect game with new possibilities while staying true to the critically acclaimed series.
Hoewel men natuurlijk heel algemeen kan blijven met antwoorden, heeft BioWare toch de reputatie opgebouwd dat men fans altijd met wat extra informatie beloont. Tijdens eerdere panels toonde BioWare onder andere concept art en werden nieuwe features besproken, om zo feedback van het publiek te krijgen.

Overigens is de naam Mass Effect 4 nog verre van zeker. Aangezien de oude trilogie is afgesloten lijkt het ook logischer dat het getal ‘4’ uit de titel zal verdwijnen. Volgens eerdere berichten is de game al voor meer dan 50 procent klaar. Hoog tijd dus dat we meer gaan zien en horen. Wie weet gebeurt dat op 26 juli al…

  1.   
    KevinNaaldwijk's avatar

    Ben erg benieuwd. Mass effect 1+2 waren echt mijn games. Mass effect 3 Was echt minder gericht op exploratie en meer gericht op actie wat ik jammer vond,. Misschien paste exploitatie wat minder bij de omstandigheden in mass effect 3. Maar ik was denk de enigste die het leuk vind om planeten te scannen in de hoop op een mini missie waar je allen wat resources op het einde kreeg. Het verhaal vond ik overal wel echt heel goed maar in mass effect 3 lieten ze wel steken vallen met hoogtepunt het beruchte einden wat ik deel. En persoonlijk wat me ergerde was ineens dat reapers te killen waren met launchers.! Maar jees wat was het verhaal in de Citadel DLC Geweldig!

    Overal ik zit te wachten wat de nieuwe studio er van bakt. Vond de Omega DLC die van hun kwam wel redelijk. Niet overdreven goed. Maar ze hebben aria goed neer gezet en het verhaal om haar heen. Ook al viel sheperd daar door meer naar de achtergrond. En het begin van Omega DLC stond al vast met de comics waar ze zich aan moesten houden. En dat hebben ze ook goed afgehandeld. Dus heb goede hoop.