Binnenkort informatie over F1 2014

Codemasters heeft van zich laten horen met betrekking tot hun populaire F1-reeks. Volgens de ontwikkelaar krijgen fans heel binnenkort informatie. Dit liet Community Manager Lee Williams weten via Twitter:

“pop back soon”

“Make sure you are following Formula 1 Game on Twitter and Facebook

Vorig jaar werd F1 2013 aangekondigd op 15 juli. Hebben jullie zin in een nieuwe F1?

  1.   
    lassieman's avatar

    Ik vind het nog altijd jammer dat de game aan het einde van het Formule 1-seizoen uitkomt. Het is juist altijd leuk om dezelfde race te rijden als in het ‘echt’. Het lijkt me dus dat ze heel wat meer games zouden verkopen, als ze hem aan het begin van het seizoen uitbrengen.

  2.   
    3333/3333's avatar

    lassieman schreef, "Ik vind het nog altijd jammer dat de game aan het einde van het Formule 1-seizoen uitkomt. Het is juist altijd leuk om dezelfde race te rijden als in het ‘echt’. Het lijkt me dus dat ze heel wat meer games zouden verkopen, als ze hem aan het begin van het seizoen uitbrengen."

    Heeft er deels mee te maken dat vaak pas laat bekend is wie er een stoeltje heeft gekregen bij welk team. Maar dan nog zouden ze het inderdaad wel wat eerder uit mogen brengen, ze lopen nu ieder jaar achter de feiten aan.

  3.   
    Supermario's avatar

    E Rommel schreef, "

    ”lassieman” schreef, "Ik vind het nog altijd jammer dat de game aan het einde van het Formule 1-seizoen uitkomt. Het is juist altijd leuk om dezelfde race te rijden als in het ‘echt’. Het lijkt me dus dat ze heel wat meer games zouden verkopen, als ze hem aan het begin van het seizoen uitbrengen."

    Heeft er deels mee te maken dat vaak pas laat bekend is wie er een stoeltje heeft gekregen bij welk team. Maar dan nog zouden ze het inderdaad wel wat eerder uit mogen brengen, ze lopen nu ieder jaar achter de feiten aan. "

    Echt veel heeft dat er niet mee te maken.Teams en rijders is al vroeg bekend.En elke game maker heeft er een handje van om bij elk release gelijk een dikke update er in te gooien.Dus zie het probleem niet.