Murdered: Soul Suspect-ontwikkelaar Airtight lijkt te zijn gesloten

Nog geen maand na de release van het matig ontvangen Murdered: Soul Suspect heeft het er alle schijn naar dat er een einde is gekomen aan deze studio. Hoewel er op de, wat gedateerde, website van de ontwikkelaar niets vermeld wordt over een mogelijke sluiting en er ook verder nog geen officieel bericht over naar buiten is gebracht, blijkt het kantoor van de ontwikkelaar gesloten te zijn. Ook zou een bord bij de kantoorruimte aangeven dat het bedrijf zijn deuren heeft gesloten en is kantoorapparatuur verkocht.

Eerder dit jaar werden al diverse werknemers van Airtight Games ontslagen, wat destijds het gevolg werd genoemd van een normale en nodige reorganisatie. Of deze vermoedelijk definitieve sluiting het gevolg is van de matige ontvangst van Murdered: Soul Suspect is nog onduidelijk. Airtight Games was in het verleden verantwoordelijk voor onder andere Dark Void en Quantum Conundrum.

 1.   
  Tom's avatar

  Dit is wel erg schraal. Ja, de game was geen blockbuster hit, maar de poging om iets nieuws te maken, moet toch gewaardeerd worden. Hoop dat dit geen definitief einde wordt voor de studio.

 2.   
  sksk55's avatar

  Ik vond de game op zich niet slecht maar dat zal wel aan mij liggen 😆

 3.   
  thijsknvb's avatar

  ”sksk55″ schreef, "Ik vond de game op zich niet slecht maar dat zal wel aan mij liggen 😆 "

  nee ligt niet aan jou hoor 😉

 4.   
  Shizuka's avatar

  tog jammer als een studio gelijk gesloten word als een game tegen valt.

 5.   
  Mango0's avatar

  Ik wil hem ook nog kopen..Leek mij juist een leuk spel.

 6.   
  jimmymenNL's avatar

  het is een te simpel spel vonden de meeste mensen daarom is die ook erg tegengevallen