GamersNET RADIO: aflevering 226 – Win beta-codes voor Hardline en post-E3

Peter is terug uit Los Angeles en dus weer terug op het nest bij GamersNET RADIO. En er is direct veel te ragen, want waarom is het ineens weer knap als eengame op 1080p draait? Verder heel veel nieuws van GTA Online, Destiny, Battlefield Hardline, Zelda Wii U, Dragon Age: Inquisition en Batman: Arkham Knight

Ook hebben we de Top 5 tofste games van de E3, de GNR Up2Date en nog veel meer.

[SCREENSHOTS]

Geef vooral je mening over de genoemde games: verdienen ze juist meer of minder aandacht? Volgende week zijn er uiteraard weer op de zaterdag om jullie te voorzien van een nieuwe, reguliere GamersNET Radio!Vergeet niet ons ondertussen even een waardering te geven op iTunes!

[radio]Luister hier naar aflevering 226[/radio]

  1.   
    Leukste's avatar

    Een uur lang Peter en Tom. Wie wil dat nou niet? 😛
    Zelf heb ik Hotline Miami op PC gespeeld van de Steam Summer Sales. En ook Watch_Dogs op de PS4, want heb weer een nieuwe controller van Sony ontvangen. 16:58 Wacht even Tom. “Ik wil ze heel erg graag steunen, maar ik heb er het geld niet voor en eerst een Xbox One.” Een Xbox One is toch nog duurder? Ik heb nog 4 Gamecube controllers (2 zwarte, 1 zilvere en 1 paarse) voor gebruik op de Wii liggen. 19:52-20:06 De reactie van menig gamer over 1080P die maar niet gehaald wordt. Die reactie zien we vast ergens terug in de Hot Koffie Show of GN in 1 minuut.
    59:07 “Dat is wel goed. Want af en toe wil je gewoon allemaal Falco zijn.” Riep iemand mijn naam? Kan me niet voorstellen dat iedereen mij wil zijn. Oh wacht de vogel in Super Smash Bros.

    Ik heb de code voor de PS4 Beta van BF Hardline gebruikt. Dank voor de code.