Pokémon Omega Ruby & Alpha Sapphire gaat vol 3D

Voor wie nog twijfelde is het nu zeker. Pokémon Ruby en Sapphire krijgen de volledige X & Y-behandeling. Beide games zullen een dergelijke vorm van 3D krijgen als de twee laatste Pokémon-games. Dit werd bekend tijdens de speciale E3 Nintendo Direct.

Zo beloven Pokémon Omega Ruby en Alpha Sapphire onder andere nieuwe Mega-evoluties te krijgen. Houd GamersNET in de gaten voor de trailer en nieuwe informatie over beide Pokémon-remakes.

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    Een ouder spel met nieuwe mega evoluties die niet in X & Y zijn, dat vind ik dan wel weer een beetje raar.
    Ik ga hem misschien nog wel een keer spelen voorlopig nog niet, ik vind niet leuk meer 3ds geen gameshark codes meer kan krijgen.

    Ik ving zo altijd de 1ste vorm en trainde hem tot de laatste, zo was ik niet afhankelijk van andere spel.

  2.   
    Leukste's avatar

    Ben vooral geïnteresseerd in of de Prehistoric Groudon evolve en Prehistoric Kyogre evolve onder de mega evolves vallen? En dat deze gelimiteerd zijn met 1 per gevecht. Of dat je naast de Prehistoric evolves ook nog een mega-evolve kan gebruiken in een gevecht?

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    Leukste schreef, "Ben vooral geïnteresseerd in of de Prehistoric Groudon evolve en Prehistoric Kyogre evolve onder de mega evolves vallen? En dat deze gelimiteerd zijn met 1 per gevecht. Of dat je naast de Prehistoric evolves ook nog een mega-evolve kan gebruiken in een gevecht?"

    Prehistoric evolves ?, zij zullen gewoon normale mega evolve hebben, geen aparte evolve manier erbij lijkt me.
    Tenminste aan de trailer te zien is er verder niks anders.