BioWare Montreal bezig met nieuwe Mass Effect; BioWare Edmonton met nieuw IP

Tijdens de persconferentie van EA heeft de uitgever meer laten weten over de projecten van BioWare. Natuurlijk zagen we gameplay van Dragon Age: Inquisition, maar ook vertelde men meer over de visie op Mass Effect. Zo is BioWare Montreal nog altijd druk bezig met het ontwikkelen van een nieuwe Mass Effect, maar veel meer liet men daar ook niet over los.

Wel liet men weten dat de game zich af zal spelen in een nieuwe gedeelte van de ruimte. Daarnaast bevat de game natuurlijk nieuwe personages, al was dat al eerder bekend. Tot slot liet men ook nog weten dat BioWare Edmonton bezig is met een ‘compleet nieuw IP’, meer kregen we hier echter niet over te horen.

  1.   
    Moon-Hero's avatar

    WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! ๐Ÿ˜ฅ ๐Ÿ˜ฅ ๐Ÿ˜ฅ

  2.   
    DeAdSeYe's avatar

    Moon-Hero schreef, "WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! ๐Ÿ˜ฅ ๐Ÿ˜ฅ ๐Ÿ˜ฅ "

    Rustig, rustig blijven! Ik weet dat je graag een nieuwe ME ziet, maar gewoon even geduld hebben. Leer nou maar eerst even voor wiskunde, speel nog maar wat uurtjes EU IV, uiteindelijk komt het goed. Nog even wat geduld hebben, geduld is een schone zaak!

  3.   
    Hitman047's avatar

    Mass Effect is verder in ontwikkeling dan je misschien zou denken. ๐Ÿ˜‰

    De reden dat ze er weinig van lieten zien, is dat de focus dit jaar op Dragon Age 3 ligt.