Patch voor problemen pc-versie Watch_Dogs onderweg

De pc-versie van Watch_Dogs werkt niet bepaald zonder problemen. Spelers laten weten last te hebben van crashes en lange laadtijden en wanneer ze dan eindelijk in de game zitten, presteert het spel ondermaats. Gelukkig heeft Ubisoft laten weten dat het werkt aan een update.

Eerst gaf Watch_Dogs-ontwikkelaar Sebastien Viard enkele tips voor pc-gamers die last hebben van technische problemen. Vervolgens liet hij weten dat hij, ondanks alle mankementen, trots is op zijn ontwikkelteam:


Tot slot liet Viard weten dat het ontwikkelteam werkt aan een patch die de grootste problemen moet verhelpen:


Kortom: hulp is onderweg. Je zult echter wel nog even geduld moeten hebben. Heb jij veel last van technische problemen in Watch_Dogs? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

  1.   
    Hillianii's avatar

    Auto rijden = kei veel lag..
    Hoop dat ze dat fixen

  2.   
    NoFearz's avatar

    Het spel loopt op mijn desktop en laptop perfect zonder patch.

  3.   
    FioranoJC's avatar

    Als zelf een i7 met 32gb ram en 2x een titan het spel niet soepel op 60fps+ kan laten lopen, is er toch echt wat met het spel aan de hand. ( TotalBiscuit op YouTube )

    Morgen toevallig nieuwe opgrades voor m’n pc ophalen, ben benieuwd ๐Ÿ˜€ Nu klapt watchdogs zelfs op medium settings terwijl ik SC:Blacklist bijvoorbeeld op 90% van de max graphics kan draaien met 45fps+

    Hoop dat ze WD gauw gaan fixen, lijkt me een leuk spel als het werkt ๐Ÿ˜›

  4.   
    meatball's avatar

    Draait hier prima, af en toe een dropje, maar verder geen issues. Textures op medium, de rest op het hoogst en 2x TXAA. op 1080P.

  5.   
    Supermanneke's avatar

    ’t Lijkt toch alleen met bepaalde specs te zijn. Persoonlijk heb ik vrijwel nergens last van op High settings. Enkel langs รฉรฉn specifiek stuk als ik in de auto zit en m’n camera op een rare hoek zet krijg ik last van FPS drops. Maar verder loopt het vrijwel constant op 40-45+ fps.

  6.   
    Fabianb's avatar

    meatball schreef, "Draait hier prima, af en toe een dropje, maar verder geen issues. Textures op medium, de rest op het hoogst en 2x TXAA. op 1080P. "

    Heb precies hetzelfde. Maar een update is nooit verkeerd.

  7.   
    Dark_Phoenix's avatar

    Ik heb het ook idee dat sommige mensen niet de drivers updaten. Voor dat de game verscheen kwam er een nvidia driver uit die een behoorlijke boost gaf aan Watch Dogs, het gaf mij wel 20+ fps extra. Het is wel zo dat de driver niet iedereen voldoende boost kan geven en het heeft ook met verschillende hardware te maken.

  8.   
    fabiankok's avatar

    Zou nog het liefst een optie willen hebben tegen die verschrikkelijke pop-up distance. Echt giga irritant

  9.   
    p3n0z4h13's avatar

    Wanneer ik loop heb ik weinig last van lag, in de auto’s word het wel dramatisch maar heb ook een verouderde processor, gelukkig heb ik bijna mijn nieuwe gaming rig klaar en bewaar mooi de singleplayer tot die tijd, al niet te min vind ik het persoonlijk een fantastische game, met name de interactie met andere online spelers die soms werkelijk geen idee hebben van waar de hacker nou zit, zeer toffe game!

  10.   
    Dannytjuh's avatar

    Mensen die zeuren dat ze geen 60 fps krijgen. Pff. Ik krijg continu 0 fps. (Met andere woorden: hij start niet) :’)

  11.   
    p3n0z4h13's avatar

    Super dat het spel crashed en geen enkele savegame er meer is?
    Flink genaait, had bijna alle guns vrij en een mooi zootje auto’s baal hier best wel even flink van laat staan de missies en ctos centers die allemaal bijna ge-unlocked waren, wat een pokke zooi dit ๐Ÿ˜ก

  12.   
    Hitman047's avatar

    ”p3n0z4h13″ schreef, "Super dat het spel crashed en geen enkele savegame er meer is?
    Flink genaait, had bijna alle guns vrij en een mooi zootje auto’s baal hier best wel even flink van laat staan de missies en ctos centers die allemaal bijna ge-unlocked waren, wat een pokke zooi dit ๐Ÿ˜ก "

    Dat is een algemeen bekend probleem met Uplay. Kwestie van die waardeloze cloud-save functie uitzetten, en nooit meer aanzetten.

  13.   
    p3n0z4h13's avatar

    ”Hitman047″ schreef, "[quote=”p3n0z4h13″]Super dat het spel crashed en geen enkele savegame er meer is?
    Flink genaait, had bijna alle guns vrij en een mooi zootje auto’s baal hier best wel even flink van laat staan de missies en ctos centers die allemaal bijna ge-unlocked waren, wat een pokke zooi dit ๐Ÿ˜ก "

    Dat is een algemeen bekend probleem met Uplay. Kwestie van die waardeloze cloud-save functie uitzetten, en nooit meer aanzetten.[/quote]

    Vreemd genoeg doormiddel de savegame locatie te wissen en het spel weer op te starten kon ik weer verder waar ik gebleven was, gelukkig maar. ๐Ÿ˜€

  14.   
    Leukste's avatar

    ”p3n0z4h13″ schreef, "Vreemd genoeg doormiddel de savegame locatie te wissen en het spel weer op te starten kon ik weer verder waar ik gebleven was, gelukkig maar. ๐Ÿ˜€ "

    Geluk bij een ongeluk, zullen we maar zeggen. Goed om te zien dat Ubisoft toch aan het werk is om naar de problemen van de gamers te luisteren en ook laat weten dat ze hun best doen om deze problemen (alsnog) op te lossen.