Battlefield site lekt veel info over onaangekondigde Battlefield: Hardline

Dat Visceral Games met een Battlefield-game bezig is mag geen nieuws meer genoemd worden. Ook de geruchten over een Battlefield-titel met politie in de hoofdrol zijn ons welbekend. Eén en één is twee toch? Dat gezegde slaat in ieder geval steeds meer op beide nieuwtjes, want een groot lek van de Battlefield-site verzekerd ons dat Battlefield: Hardline in aantocht is. Een logo, artwork en nog veel meer is vandaag door internetspeurneuzen op de site van de franchise gevonden.

Zelfs een heel set icoontjes werd aangetroffen en als we naar het design kijken valt niet meer te ontkennen dat politie echt een hoofdrol in Battlefield: Hardline gaat spelen. Neem trouwens ook eens een kijkje op het Twitter-account van Battlefield Daily, want daar zijn nog veel meer gelekte plaatjes te vinden. Onder andere de wapens en voertuigen lijken al bekend te zijn.

Ook informatie over de platformen waar de nog niet aangekondigde Battlefield-game op zal moeten verschijnen is gelekt en het lijkt er op dat het om een cross-gen game gaat. Battlefield: Hardline zal dus verschijnen voor de pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 en Xbox 360. Het wachten is nu nog op de officiële aankondiging.

  1.   
    thijsknvb's avatar

    Damn dit lijkt me echt vet !!. Hier is trouwens nog meer info over wapens en voertuigen etc. http://www.koenv.com/blog/2014/5/battlefield-hardline
    😉

  2.   
    Hitman047's avatar

    Als het goed is heeft de pers de game afgelopen week al gezien. Ben benieuwd of ze nog wel tot de E3 wachten met de aankondiging. Zou best kunnen dat ze dat nu al eerder doen.

  3.   
    djTheHague's avatar

    Vet! Hopelijk meer op de E3!

  4.   
    Nitrix31's avatar

    Ik ben heel erg benieuwd wat dit gaat worden. Battlefield die meer de SWAT kant op gaat. Een enorme verandering als je het mij vraagt. Nogmaals, heel erg benieuwd!!

  5.   
    Connorkill's avatar

    Verhicle warfare lijkt me dan onwaarschijnlijk, dieven in tanks en jets gaat er bij mij niet in! 😉

  6.   
    DeAdSeYe's avatar

    ”Nitrix31″ schreef, "Ik ben heel erg benieuwd wat dit gaat worden. Battlefield die meer de SWAT kant op gaat. Een enorme verandering als je het mij vraagt. Nogmaals, heel erg benieuwd!!"

    Precies, daar zat ik ook aan te denken. Maar Swat is meer een arrestatieteam, die worden getraind om zelfmoord, “gewapende” criminelen, bendes en dergelijke op te rollen. Swat wordt nooit in grootschalige oorlogen ingezet maar meer binnenlandse delicten die zelfs voor de gewone agent te gevaarlijk is.

    Nederland kent ook een soort van “lichte” vorm van Swat team, genaamd BSB (Brigade Speciale
    Beveiligingsopdrachten). Nou is dit niet precies hetzelfde als Swat, maar voeren wel de zelfde soort taken uit. Je kunt alleen bij BSB werken als je een actieve militair bent van de mariniers, luchtbrigrade en de commando’s en Spec Ops met een bepaalde rang en looptijden tussen 5 en 7,5 jaar.

    Vroeger kon je ook als politie agent bij de BSB, als je zoveel jaar in dienst was en een goede prestatie had verricht.
    Leuk dat Battlefield ook op deze dingen gaat richten, maar waar ik voor vrees is de uitwerking. Ik hoef echt niet zo’n arrestatie team te zien in een grootschalige oorlog. Het enige verschil wat er dan zou zijn tussen deze en andere Battlefields, is de outfit die je dan draagt.