Watch_Dogs-video’s lekken massaal online; Ubisoft doet oproep

Verschillende media hebben van Ubisoft al een exemplaar van Watch_Dogs gekregen en zoals je gisteren in onze video kon zien, hebben ook wij de game al in handen. Maar waar wij ons netjes aan het embargo van aanstaande dinsdag houden, zijn er ook websites die al massaal gameplay-video’s laten uitlekken.

Wie op YouTube zoekt op “Watch_Dogs” zal stuiten op massa’s video’s die de afgelopen dagen geüpload zijn. Ubisoft doet daarom via de officiële Twitter-account van Watch_Dogs een oproep naar iedereen die de game al in bezit heeft:


Vanaf 27 mei kan de hele wereld aan de slag met Watch_Dogs.

  1.   
    Leukste's avatar

    Prima dat GN zich aan het embargo houdt. Al lijkt het met zoveel beeld materiaal op het internet wel of het embargo op zichzelf voor Watch Dogs niet meer zoveel voorstelt.

  2.   
    Koen's avatar

    Als er iemand het internet overspoelt met Watch Dogs content is het Ubisoft zelf wel.

  3.   
    nick1295's avatar

    Wij krijgen een prachtige game van ubisoft en dan hoef je maar 1 ding te doen: je aan de embargo te houden. Waarom is dat nou zo moeilijk?

  4.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Ach, wat maakt het nou uit? Nog maar 3 dagjes. De echte fans kunnen niet meer wachten en willen alvast wat voorproefjes zien, dan is het altijd leuk om de weekend voor de launch ff te kijken naar wat previews op youtube zodat je ongeveer weet wat je te wachten staat als je dat wilt.

  5.   
    Ralph P Scene's avatar

    who cares? iedereen wil het zien!

  6.   
    gamepower's avatar

    maakt me niet uit, ik koop de game niet! overhyped net zoals GTA

  7.   
    fdennis's avatar

    Op Twitch staat de game ook op.

  8.   
    Thijs.'s avatar

    vind het een persoonlije keuzen, ik heb watch dogs ook al op me pc staan *yarrrrrr* en als iemand filmpjes wil kijken en daarbij de story ondekt, moet iedereen zelf weten.

  9.   
    Rijstekorrel's avatar

    gamepower schreef, "maakt me niet uit, ik koop de game niet! overhyped net zoals GTA"

    Nou gta 5 was echt vet zeker niet over hyped, het was alleen jammer geen pc versie en next-gen.
    Ik ben van dit spel zeker niet overtuigd of het wel leuk blijft, ik moet het gewoon spelen filmpjes halen mij niet over om het te halen.

  10.   
    p3n0z4h13's avatar

    Wat helemaal grappig is, dat mensen nu al het einde aan het verklappen zijn op youtube en andere forums, waardeloos naar mijn mening..