SingStar komt naar PlayStation 4 met Ultimate Party; gebruik je smartphone als microfoon

Hoewel we al een tijd weinig van SingStar hebben vernomen (behalve dan dat irritante icoontje bij de PlayStation 3) is de franchise nog altijd springlevend. Vandaag is de tiende verjaardag van de karaoke-serie en dat is voor Sony reden voor twee aankondigingen. Allereerst zal later dit jaar SingStar: Ultimate Party verschijnen voor zowel PlayStation 3 als PlayStation 4. De game zal een tracklist van dertig nummers bevatten, waar we binnenkort meer over te horen krijgen.

Er is echter meer goed nieuws voor degenen die graag een liedje meezingen, want niet langer zal een zwik aan microfoons een vereiste zijn om SingStar met al je vrienden te kunnen spelen. Middels een applicatie wordt het namelijk mogelijk om de meeste iOS- en Android-telefoons om te toveren tot microfoons. De app is gratis en zal voor de PlayStation 3- en PlayStation 4-versie van SingStar werken. Niet alleen wordt de applicatie gebruikt om jouw telefoon als microfoon te kunnen gebruiken, ook kan je er zelf playlists mee creëren.

  1.   
    Leon 2.0's avatar

    De mogelijkheid om je smartphone als microfoon te kunnen gebruiken, is best wel een geniale zet. Maakt de game veel toegankelijker en makkelijker om te spelen met je vrienden. Wat mij betreft maakt dit de weg ook vrij voor een nieuwe Buzz, waar je ook niet langer Buzzers nodig hebt, maar die je ook met je smartphone kan spelen! 🙂

  2.   
    thijsknvb's avatar

    Hmm dit zal ook betekenen dat ze dit in meer games kunnen integreren. 😉