Ontwerper: Darksiders is niet dood

Met het ter ziele gaan van uitgever THQ leek ook de franchise Darksiders op de rand van de afgrond te staan. Gelukkig was Nordic Games geïnteresseerd en werd Darksiders, samen met onder meer Red Faction en Titan Quest, overgenomen. Sindsdien bleef het stil, maar volgens creatief ontwerper van de serie, Joe Madureira, hoeven we niet te vrezen dat Darksiders dood is.

Via Facebook gaf Madureira de duidelijke reactie:

Darksiders– DS is not dead!!! The new owner, Nordic seems very committed to continuing the series. As far as my involvement, I can’t say at this point. Hopefully we will all have exciting news about the franchise soon!!!!!!”
Goed nieuws dus voor fans van de serie, al moeten we nog afwachten in welke vorm Darksiders terug zal keren.

 1.   
  Thijs.'s avatar

  awesome!

 2.   
  soldierarjan's avatar

  Ik hoop echt op een deel 3 nog deel 1 was goed maar deel 2 was echt heel erg goed en zeer leuk om te spelen en nog lang ook.

 3.   
  ShadyXL's avatar

  soldierarjan schreef, "Ik hoop echt op een deel 3 nog deel 1 was goed maar deel 2 was echt heel erg goed en zeer leuk om te spelen en nog lang ook."

  Helemaal mee eens. Ik heb echt genoten van beide games. Vooral deel 2.

 4.   
  firehopper211's avatar

  The story of the Four Horsemen Apocalypse will continue! 😀

 5.   
  Jerry97's avatar

  Ik hoop echt dat er een derde deel komt, want deel 1 en 2 waren echt awesome. Ook hoop ik dan dat de game op next-gen komt, dat zou echt te gek zijn!!

 6.   
  thijsknvb's avatar

  Nice ben echt benieuwd

 7.   
  Johan L's avatar

  Eerste delen prima mee vermaakt, dus een derde game zou awesome zijn. Het coolste zou zijn als alle vier de ruiters speelbaar zouden zijn en je tussen ze kunt wisselen of co-op met zijn vieren 🙂

 8.   
  NoFearz's avatar

  Ik heb me vermaakt met deel 1, maar bij deel 2 had ik een bug zodat ik niet verder kon met het spel. Een npc moest een item oppakken en meenemen, maar de npc zat vast in de muur en kon daardoor niets oppakken.

  Ik zag dit te laat en nam een lift naar boven en lava steeg mee zodat de item onder lava lag. Geen mogelijkheid om dit te fixen aangezien het spel alleen auto-saves had.