GamersNET Radio: Aflevering 216 – lachen en gieren met Michiel

Het is bijzonder tegenwoordig als Michiel weer eens aanschuift bij GNR, maar vandaag is zo’n dag. Peter en hij bespreken lachend, gierend en brullend het nieuws van deze week, met onder andere het uitstel van Batman: Arkham Knight, de onthulling van GRID: Autosport en Dragon Age Inquisition.

[SCREENSHOTS]

Natuurlijk hebben we ook een leuke Top 5, vertellen we jullie wat er qua downloadable content allemaal verschijnt en hebben we ook een leuk onderwerp.

Wat heb je zelf gegamed deze week? Heb je een mooie Top 5 of een tof onderwerp bedacht? Dat kun je natuurlijk insturen via [email protected], of laat het weten via #GNRadio op Twitter, hieronder in de reacties of via Facebook. Wij horen graag jullie eigen input in onze show!

 1.   
  Sa.'s avatar

  Zometren even luisteren! 🙂

 2.   
  Leukste's avatar

  Dark Souls is ook niks voor mij. Dus laat ik Dark Souls II ook maar met rust. “Marjolein vond Dragon Age 2 goed. Dat zegt al genoeg.” Flauw of grappig. Moeilijk te zeggen. Dat “Per ongeluk” op social media posten van hints is inderdaad wel erg ver gezocht. En met YouTube volg ik jullie al. Ben alleen niet zo gecharmeerd van Google+ verplichting voor YouTube.

 3.   
  Tom's avatar

  Lekker om Michiel weer eens voor de microfoon te zien/horen! Leuke aflevering heren!