Datum E3 2014 persconferentie Electronic Arts bekend

Electronic Arts heeft bekendgemaakt wanneer het bedrijf haar persconferentie op de E3 van dit jaar zal houden. De conferentie is op maandag 9 juni om 22.00 uur Nederlandse tijd.

De persconferentie van het bedrijf zal plaatsvinden in de Shrine Auditorium en zoals gewoonlijk zijn op maandag de conferenties van Electronic Arts, Sony, Microsoft en Ubisoft. Vorig jaar toonde EA onder andere DICE’s Star Wars: Battlefront en Mirror’s Edge 2. Wat kunnen we dit jaar verwachten?

  1.   
    GamerJaime's avatar

    Oke dat is mooi nieuws! Ik was al bang dat ik dit jaar de E3 niet zou kunnen volgen omdat ik moet werken op Woensdag,Donderdag en Vrijdag maar de meeste Persconferenties zijn dus op Maandag en die van Sony is dus waarschijnlijk in de nacht van Maandag op Dinsdag begrijp ik.

    Nice! 😀

  2.   
    Tom 2.0's avatar

    Vorig jaar lopen juichen vanachter m’n laptop omdat Mirror’s Edge 2 werd aangekondigd. Het zag er vrij debiel uit.

  3.   
    Hitman047's avatar

    Helaas vrij weinig kans dat je die game dit jaar weer zult zien. Het lijkt er vooralsnog op dat Mirror’s Edge 2 pas in 2016 zal verschijnen. 😳

  4.   
    Sa.'s avatar

    Gameplay van de nieuwe Halo? Hopelijk weet 343 deze Halo niet te verzieken. Ik vond Halo 4 relatief aan de andere Halo’s niet zo ver eerlijk gezegd… 😳

  5.   
    GENERAL_DS's avatar

    Star Wars Battlefront gaat de show stelen.