Geen Watch_Dogs-demo in de planning

De creative director van Watch_Dogs, Jonathan Morin, zegt dat er geen demo van de game in ontwikkeling is. Tijdens de release op 27 mei kunnen we Watch_Dogs dan ook niet testen, maar zul je het spel ‘op de gok’ moeten aanschaffen, zoals bij veel games tegenwoordig.

Hij zegt dat het tijd kost om een demo te maken en de focus ligt op de volledige game. Wel verzekert hij dat we voor release nog meer footage te zien krijgen.

Watch_Dogs verschijnt op 27 mei voor PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en pc. De Wii U-versie verschijnt later.

  1.   
    D_Dog's avatar

    Een demo boeit me niet, aangezien ik vol vertrouwen heb in Watch Dogs als topper. Helaas zal ik deze niet met de next gen kunnen spelen, aangezien ik op die microsoft faal box wacht. 😡

  2.   
    gatemaster64's avatar

    D_Dog schreef, "Een demo boeit me niet, aangezien ik vol vertrouwen heb in Watch Dogs als topper. Helaas zal ik deze niet met de next gen kunnen spelen, aangezien ik op die microsoft faal box wacht. 😡 "

    waarom heb je dan ook zo’n xbox one gekocht! en niet een ps4 anngeschaft!

  3.   
    Musicman88's avatar

    gatemaster64″][quote=”D_Dog schreef, "Een demo boeit me niet, aangezien ik vol vertrouwen heb in Watch Dogs als topper. Helaas zal ik deze niet met de next gen kunnen spelen, aangezien ik op die microsoft faal box wacht. 😡 "

    waarom heb je dan ook zo’n xbox one gekocht! en niet een ps4 anngeschaft![/quote]
    Waarom game je niet gewoon op je pc? 😛

  4.   
    3333/3333's avatar

    Musicman88″]

    ”gatemaster64″ schreef, "[quote=”D_Dog schreef, ".."

    waarom heb je dan ook zo’n xbox one gekocht! en niet een ps4 anngeschaft!"

    Waarom game je niet gewoon op je pc? 😛 [/quote]

    Normaal zou ik je gelijk geven, maar we hebben het hier over ubisoft. Blijf ver weg van ubsioft games als je een pc gamer bent.

  5.   
    Goldcobra's avatar

    Meh, maakt mij niet echt uit. Voor multiplayer games vind ik een bèta some wel grappig, maar bij SP games hoeft het niet van mij

  6.   
    nick1295's avatar

    Ik hoef de demo niet te spelen om te weten hoe de game is. Gaat toch geweldig worden . En de kans dat het tegenvalt lijkt me heel klein.

  7.   
    GrijzeVos's avatar

    Is dat ffe minder :S

  8.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ik vind het jammer aangezien ik niet overtuigd ben of ik het wel echt leuk vind, het ziet er wel allemaal mooi uit maar dat zegt niet alles.
    Ik denk dat nu alleen mogelijk is of kopen of kijken of je bij gamemania ofzo even kan spelen.

  9.   
    tijn80's avatar

    Jammer voor degene die nog twijfelen. Ik heb hem sowieso op releasedag, dus voor mij maakt het niet uit.

  10.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Het enige minpunt aan de game zijn de gedowngrade graphics, verder wordt het een fantastische game en ik kan niet wachten tot de release! 😀