GN Kalender: April 2014


De GN Kalender heeft inmiddels al diens plekje gevonden in de harten van vele GamersNET-bezoekers. Ook voor april is er een maandkalender in elkaar gezet, met daarop data die voor ons gamers van het grootste belang zijn.

De GN Kalender kun je uiteraard uitprinten en aan de muur hangen, maar het is ook mogelijk om deze iedere maand als bureaubladachtergrond te gebruiken. Zo kun je je elk moment verheugen op dat door jouw felbegeerde spel en hoef je dus niets te missen. Uiteraard blijft er ook nog ruimte om zelf een en ander op te kunnen schrijven. Download dus nu de afbeelding hieronder en vrolijk je bureaublad of je toiletdeur op met dit fraais!

Download de GN Kalender van april hier:
1900 x 1200
1920 x 1080

 1.   
  fdennis's avatar

  Een maand om heel snel te vergeten. Echt dramatisch gewoon. Gelukkig hebben we in mei Watch Dogs en TES op de ps4:D.

 2.   
  nunen007's avatar

  Niks speciaals deze maand.

 3.   
  WoKingNL's avatar

  Dark souls 2 komt deze maand voor pc, hoezo niets bijzonders? TSSSK!

 4.   
  Migueltje's avatar

  Vanaf volgende maand beginnen de echte games pas te komen. En heel veel aankondigingen in de komende maanden zouden ook niet misstaan.

 5.   
  Carl Johnson's avatar

  Fifa World Cup 😆

 6.   
  Jesitim's avatar

  Ow Yeah, Goat Simulator.

 7.   
  Daniel Z's avatar

  Geen heel slechte maand hoor. The Elder Scrolls Online blijft erg aantrekkelijk, maar ook lijkt Goat Simulator mij ontzettend grappig en zal Trials Fusion wel tof worden.

  Verder heb je Titanfall, Final Fantasy XIV: A Realm Reborn en Dark Souls II. Voor fans van bepaalde series een goede maand.

 8.   
  Leon 2.0's avatar

  Daniel Z schreef, "Geen heel slechte maand hoor."

  Zit inderdaad genoeg leuks tussen! Vind zelf Trials Fusion veelbelovend, evenals de pc-versie van Dark Souls II en persoonlijk maakt MLB 14: The Show mij ook erg blij! Dan is er nog Football Manager 2014 Classic waar ik wel zin in heb en ook LEGO: The Hobbit zal voor de co-op vermakelijk zijn. Druk maandje.
  😛