Premium Vigilante Edition voor Watch_Dogs onthuld

Vrijwel alle winkels bieden je momenteel de mogelijkheid om de Vigilante Edition van Watch_Dogs te pre-orderen. Deze bevat – naast de volledige game – tevens een extra missie, de soundtrack op cd en het masker en de pet van Aiden Pearce. Voor de echte verzamelaars komt Ubisoft met de Premium Vigilante Edition, die exclusief verkrijgbaar is bij de Britse winkelketen GAME. Bovendien is de bundel enkel beschikbaar voor de next-gen consoles.

Deze Premium-versie bevat – naast alle content van de normale Vigilante Edition – een hoodie van Watch_Dogs en een speciale USB-stick van 4GB. Voor deze extra’s zul je wel diep in de buidel moeten tasten; de Premium Vigilante Edition kost 109,99 pond, wat omgerekend neerkomt op circa 132 euro. Daar komt dan ook nog eens 2,95 pond verzendkosten bij. Ter vergelijking: de normale Vigilante Edition is in Nederland verkrijgbaar voor 89,99 euro.

Watch_Dogs staat gepland voor een release op 27 mei.

 1.   
  Kill Gamer 01's avatar

  Voor een hoodie en een USB stick doe ik het niet voor. Ik heb al de Wolfenstein Occupied en Panzerhund Edition in de pre-order staan en de Watch_Dogs Dedsec Edition voor Xbox One. Wel jammer dat ik Watch_Dogs 4 maanden niet kan spelen.

 2.   
  Hitman047's avatar

  Oké…

  Dan hebben we nu dus de Standard Edition, de Special Edition, de Vigilante Edition, de Premium Vigilante Edition, de Uplay Exclusive Edition, de Uplay Digital Deluxe Edition, de Limited Edition en de Dedsec Edition.

  En ik dan heb het gevoel dat ik er nog één vergeet. 😳

 3.   
  Goldcobra's avatar

  €132,-? Ik neem wel de Uplay Exclusive Edition, tientje duurder en dan heb je alle DLC die in de andere edities ook zit.

  Edit: Ik bedoel natuurlijk een tientje duurder dan de Standard Edition, niet een tientje duurder dan de Premium Vigilante Edition 😛

 4.   
  fdennis's avatar

  Overigens wel raar dat de Dedsec editie weer totaal anders. Terwijl de prijzen relatief hetzelfde zijn.

 5.   
  ShadyXL's avatar

  Ik heb zelf de Dedsec edition op pre-order staan. Ik hoef geen hoodie en USB. Heb er genoeg 😛