OlliOlli komt ook naar PlayStation 3 en PlayStation 4; PS Vita-update in de maak

In januari verscheen OlliOlli voor de PlayStation Vita en de skateboard-game ontving van ons een uitstekende beoordeling. Het aantal gamers met een PlayStation Vita is echter beperkt, dus werd eind februari duidelijk dat ontwikkelaar Roll 7 de game ook naar de pc zal brengen. Nu heeft de ontwikkelaar laten weten dat het spel ook naar de PlayStation 3 en PlayStation 4 zal komen.

Een precieze releasedatum is nog onbekend, al wist Roll 7 in ieder geval mee te delen dat OlliOlli tot de zomer van dit jaar in ieder geval nog exclusief voor de PlayStation Vita zal zijn. Via Twitter liet de ontwikkelaar daarnaast weten dat het nog niet kan beloven of men gebruik zal maken van de Cross-Buy-functionaliteit. Mocht men hiervoor kiezen hoef je de game maar één keer aan te schaffen om hem op zowel PlayStation 3, PlayStation 4 en PlayStation Vita te kunnen spelen:

Tot slot laat Roll 7 ook weten dat men momenteel druk bezig is met een patch voor de PlayStation Vita-versie van OlliOlli. In deze update moet onder andere een vervelende bug opgelost worden waardoor het spel soms crasht. Daarnaast zal de patch ook een update bevatten die ‘een glimlach op ons gezicht moet brengen’. Wellicht hint men hier naar een uitgebreider leaderboard, een veelgevraagde functie die we ook in onze review aanstipte.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren