GamersNET RADIO: Aflevering 211 – Veel nieuws en meer EINDBAAS

In aflevering 211 van GamersNET Radio presenteren wederom Daniël en Tom de show. En deze keer lukt het ze ook nog eens zowaar om de techniek onder de knie te krijgen. Hulde voor de heren! Ook in deze aflevering verloten we vrijkaartjes voor EINDBAAS 16, dus luister en laat van je horen om kans te maken op een gaaf feestje!

Ook deze week bespreken we wat er zoal gebeurt op het GamersNET Headquarters, welke games de redactie speelt en maken we uiteraard ook ruimte voor een hevige dosis gamenieuws. Daniël en Tom bespreken onder meer de releaseperiode van de Xbox One, de aankondiging van Rollercoaster Tycoon 4 en de speelduur van Watch_Dogs.

enter

We heb je zelf gegamed deze week? Heb je een mooie Top 5 of een tof onderwerp bedacht? Dat kun je natuurlijk insturen via [email protected]mersnet.nl, of laat het weten via #GNRadio op Twitter, hieronder in de reacties of via Facebook. Wij horen graag jullie eigen input in onze show!

[radio]Luister hier naar aflevering 211 van GamersNET RADIO![/radio]

  1.   
    RenevdGijp's avatar

    Nou Tom, kijken of de geluidseffecten werken. Maar zeker leuk om een andere presentator te hebben, niks persoonlijks Peet

  2.   
    QTxJess's avatar

    *laat wat van zich horen voor eindbaaskaartjes* c: