Luister naar GamersNET Radio en win tickets voor EINDBAAS!

GamersNET Radio is natuurlijk al met jaar en dag dé wekelijkse podcast om op de hoogte te komen van alles wat er speelt in de game-industrie, maar het is ook een gezellig, muzikaal festijn. Naast de hits van onze huiszanger Hans Otjes hebben we recentelijk namelijk ook contact opgenomen met de heren van EINDBAAS, die ons zullen voorzien van een aantal dansbare beats én ons de mogelijkheid te geven om kaartjes weg te geven voor het eerstvolgende EINDBAAS-feestje!

enter

Wat is EINDBAAS?
EINDBAAS is zowel een collectief muzieklabel van muzikanten als de naam van hoogstaande chiptune optredens die door Nederland en het buitenland plaatsvinden. De DJ’s die draaien voor EINDBAAS maken uiteenlopende muziek met 8-bit geluiden van onder meer Gameboys, Atari’s of NES-systemen. Met behulp van de bliepjes van deze retro gameconsoles wordt hevige drum ‘n’ bass, dansbare funk of zweverige acid gemaakt. In deze nieuwe muziekniche is EINDBAAS de koploper qua optredens, en dat is niet zonder reden: iedereen kan heerlijk genieten van de diverse muziek, terwijl het voor gamers vaak een feest van herkenning is.

Luister hieronder naar het laatste album van RoccoW, een Nederlandse muzikant van het EINDBAAS collectief:

Voor meer informatie kun je terecht op EINDBAAS.org!

enter

Winnen!
Inmiddels zijn er alweer vijftien edities van EINDBAAS voorafgegaan aan deze dag, en jij maakt kans om voor niks de zestiende editie bij te wonen met een vriend, vriendin of je moeder. Het evenement vindt plaats op vrijdag 11 april in de Melkweg te Amsterdam. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is te luisteren naar de volgende aflevering van GamersNET Radio om vervolgens te reageren op de prijsvraag van de presentatoren! En wie weet sta jij dan 11 april voor niks te dansen op het bruutste chiptune-evenement van Nederland.

PS. GamersNET is er die avond ook bij om verslag (en dansjes) te doen tijdens het evenement!

  1.   
    Ralph P Scene's avatar

    Oow interesse in de muziek van de volgende aflevering meschien gaat het dan foutloos?

  2.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Coole retro muziek! 🙂

    ”en jij maakt kans om voor niks de zestiende editie bij te wonen met een vriend, vriendin of je moeder.”

    Haha, gewoon met je moeder naar Eindbaas gaan! 😀

  3.   
    Ralph P Scene's avatar

    niks mis mee toch?

  4.   
    Flapjack's avatar

    fijn… een concert met dat soort liedjes die bij een illegale game of software instal.exe gedraaid wordt. wel vet gemaakt maar ik eerlijk gezegd hoefk niet

  5.   
    Tom's avatar

    Flapjack schreef, "fijn… een concert met dat soort liedjes die bij een illegale game of software instal.exe gedraaid wordt. wel vet gemaakt maar ik eerlijk gezegd hoefk niet"

    Daar heeft het inderdaad iets van weg, maar het gaat natuurlijk wel iets dieper dan dat. Op gigs van EINDBAAS hoor je oprecht goede acid, drum n’ bass en techno, maar dan deels gemaakt met de bliepjes uit Zelda en Mario. Het is een kunst op zich en de niche groeit gestaag.

  6.   
    Geurt85's avatar

    8)

  7.   
    Ralph P Scene's avatar

    is er eigelijk voor dat concert een bepaalde leeftijd verplicht?

  8.   
    Tom's avatar

    game’s hunter schreef, "is er eigelijk voor dat concert een bepaalde leeftijd verplicht?"

    Zoals op de poster te zien is, is EINDBAAS 16 voor 16 jaar en ouder. 🙂

  9.   
    Ralph P Scene's avatar

    oeps keek er steed over heen… grrrr ben 15 🙁