Steam Weekend Deal: korting op Rogue Legacy en Assetto Corsa

Het is wederom tijd voor de wekelijkse aanbiedingen op het digitale distributieplatform Steam en ditmaal betreft het een tweetal titels. Als eerste hebben we de platformer Rogue Legacy, die met 66% korting te verkrijgen is voor slechts 4,75 euro t/m 10 maart.


Daarnaast kunnen de liefhebbers van race-games vervroegd uit hun dak gaan met de early access-titel Assetto Corsa. Als deze racer net zo uniek mag zijn als de naam, dan is de huidige prijs van 23,29 euro volledig gerechtvaardigd.

  1.   
    3333/3333's avatar

    Assetto Corsa moet je gewoon hebben als je ook maar een beetje interesse hebt in racesims! Het is echt met afstand de meest analoog aanvoelende racegame die ik de afgelopen jaren heb gespeeld.

    Zelfs nog beter dan iRacing en rFactor 2 wat mij betreft, en die zijn natuurlijk al ontzettend goed. Daarnaast is de game technisch al in een vergevorderd stadium en is de ontwikkelaar echt nauw betrokken met de community.

  2.   
    DeAdSeYe's avatar

    Assetto Corsa is één van de beste race simulaties die ik ooit gekocht hebt. Hun vorige games waren niet zo beroemd en niet altijd even goed gewaardeerd. Met Assetto Corsa grijpen ze een hoge plek in de race simulatie wereld. Ze houden niet alleen hun community goed up to date, ze luisteren ook naar hun community.

    Het spel ziet niet alleen erg mooi uit, de geluiden zijn erg goed gedaan en de race physics voelen erg natuurlijk aan.

    Deze game past perfect in het rijtje van één van de beste race simulaties.

    Enige probleem wat ik heb gehad is met de G27 koppeling + H-shifter, maargoed dat is nu gelukkig opgelost met een nieuwere patch. 🙂