Releasedatum Sniper Elite 3 onthuld; pre-orderbonus laat je wederom Hitler doden

Waar snipers in veel online shooters het mikpunt zijn van spot, komen liefhebbers van het turen door een langeafstandsvizier uitstekend aan hun trekken in de Sniper Elite-franchise. Het nieuwste deel daarvan is Sniper Elite 3 en uitgever 505 Games heeft van deze game nu de releasedatum bekendgemaakt. Op vrijdag 27 juni 2014 zal Sniper Elite 3 van ontwikkelaar Rebellion namelijk verkrijgbaar zijn voor PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en pc.

Daarnaast is er ook een pre-orderbonus voor de snipergame onthuld en die doet opvallend veel denken aan de pre-orderbonus die je ontving bij het vorige deel uit de serie, Sniper Elite V2. Pre-orderaars krijgen namelijk wederom als beloning een missie waarin je de opdracht hebt om niemand minder dan Adolf Hitler om te leggen. Waar dit in Sniper Elite V2 bij een treinstation in Duitsland moest gebeuren, zal de belangrijke missie in Sniper Elite 3 in een tropischer oord plaatsvinden.

In de missie ‘Hunt The Grey Wolf’ reizen Hitler en zijn dubbelganger namelijk naar de Libische havenstad Tobruk, voordat je der Führer een kopje kleiner kan maken, zal je de havenstad die in Duitse handen is eerst moeten infiltreren. De locatie voor deze missie is uiteraard niet heel verrassend, want gedurende de game mag je gaan zand happen in het hete woestijnzand van Libië.

  1.   
    3333/3333's avatar

    Het weekend van 27 juni kom ik mijn huis niet uit, dat wordt een weekendje kluizenaren. Dit moet echt een fantastische game worden. Wel opmerkelijk keuze voor de pre-orderbonus inderdaad. Had eerder iets met Rommel verwacht, maar misschien hebben ze dat al bewaard voor de main campaign.

    Denk dan eerder dat ze Hitler weer hebben gekozen om weer aandacht te creëren, want historisch gezien klopt er natuurlijk niks van.

  2.   
    Kill Gamer 01's avatar

    ”In de missie ‘Hunt The Grey Wolf’ reizen Hitler en zijn dubbelganger namelijk naar de Libische havenstad Tobruk, voordat je der Führer een kopje kleiner kan maken, zal je de havenstad die in Duitse handen is eerst moeten infiltreren. De locatie voor deze missie is uiteraard niet heel verrassend, want gedurende de game mag je gaan zand happen in het hete woestijnzand van Libië.”

    Als de game 66 jaar later afspeelde dan hadden we Khaddafi neer kunnen knallen! 😀 In de tijd van Hitler was het nog maar een klein ventje. Wellicht was het beter geweest om hem in de tweede wereldoorlog neer te knallen, het was een kind, maar het zal wel problemen in de toekomst voorkomen. 😀