GamersNET RADIO: aflevering 208 – Thief

Daniel en Peter schuiven aan en bespreken natuurlijk de nieuwe Thief! De meningen online zij verdeeld en Daniel vertelt waarom hij de game een 8,3 heeft gegeven. Ook hebben we nieuws over Titanfall en World of Warcraft, een toffe Top 5 en de GNR Up2Date.

Maar ook bespreken we wat er deze week op GNHQ is gebeurd en wat de redactie allemaal gegamed heeft. We zijn ook erg benieuwd naar jullie game-ervaringen! Laat het ons weten in de reacties!

Je kunt ons vertellen wat je van onze nieuwe show vindt, je kunt een Top 5 insturen of een nieuw onderwerp aandragen via [email protected], of laat het weten via #GNRadio op Twitter, hieronder in de reacties of via Facebook.

[radio]Luister hier naar aflevering 208 van GamersNET RADIO[/radio]

  1.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Haha! Weer de Google vrouw aan het begin. 😉

  2.   
    ChielB's avatar

    Frontier kan wel eens prijzig worden inderdaad. 😉 Al is Trials Fusion dan misschien een beter idee.

    Ben wel heel benieuwd naar de nieuwe Ozessins Kreet! 8)

  3.   
    Leukste's avatar

    Was weer een mooi GNR. Geen enkel probleem dat deze GNR wat korter was. Heb al bij veel nieuws deze week een reactie achter gelaten. En heb hierom verder ook weinig om toe te voegen. Afgelopen week vooral Lightning Returns FF XIII gespeeld. En na het spel Platinum te hebben uitgespeeld, de Killzone Shadowfall multiplayer weer ter handen genomen. Ook ben ik nog steeds bezig met Game of Thrones die jullie mij hadden toegezonden.